4DX-coaching

Overzicht

Met De 4 disciplines van uitvoering (4DX) kunnen leiders niet alleen op een hoger niveau resultaten behalen, maar worden ze ook uitgedaagd om dit hogere niveau te waarborgen en verder te verbeteren door eigenschappen van effectieve uitvoering te ontwikkelen. Deze nieuwe eigenschappen vormen uiteindelijk de persoonlijke norm voor elke leider en elk teamlid. Na verloop van tijd zijn deze eigenschappen bovendien zo diepgeworteld binnen de organisatie dat ze als vanzelf worden toegepast.

Zodra de 4 disciplines zijn geïmplementeerd, vormt het waarborgen van uitstekende prestaties en de betrokkenheid van het team de volgende uitdaging. Om organisaties tijdens deze belangrijke fase te ondersteunen, heeft FranklinCovey de 4DX-coachingsgids ontwikkeld.

Met onze deskundige ondersteuning op het gebied van coaching helpen we leiders en teams niet alleen om baanbrekende resultaten te behalen, maar ook om een uitvoeringscultuur te creëren die uitstekende prestaties op de lange termijn waarborgt.

Gratis gids

4 stappen om je teamdoelen te verfijnen en uit te voeren

Gebruik deze gids om je doelen scherp en helder te krijgen.

Gratis tool

80/20 Activiteiten-analyse

Maak je proces strategischer en behaal meer succesvolle resultaten.

Fundament van 4DX-coaching

In dit gedeelte komen onderwerpen aan bod die de basis van de 4 disciplines versterken. De content is met name bedoeld voor eerstelijns leiders, maar leiders en teams op alle niveaus kunnen er hun voordeel mee doen.

4DX-coaching voor senior leiders

De onderwerpen in dit gedeelte zijn met name bedoeld voor senior leiders, ofwel leiders die één of meerdere eerstelijns leiders aansturen.

Klantverhalen

Whirlpool

Verbeterde salesperformance

Whirlpool was op zoek naar een bewezen methode om de productiviteit van zijn verkoopmedewerkers te vergroten. Ontdek hoe De 4 disciplines van uitvoering hen heeft geholpen hun focus te verkleinen naar verkoop en gerichte acties en hoe dit al in de eerste 90 dagen leidde tot een omzetstijging van 5,7 miljoen dollar.

Alamo Colleges

Focus op betrokkenheid van studenten

Alamo Community Colleges heeft zich gericht op het betrokken houden van studenten om hen te stimuleren hun opleiding met succes af te ronden. Ontdek hoe dit ertoe leidde dat het aantal afgestudeerden in slechts 8 maanden met 17% toenam en het oorspronkelijke doel ruimschoots werd overtroffen.

Dekalb Medical Center

Verbeterde patiënttevredenheid

Dekalb Medical Center gebruikte De 4 disciplines van uitvoering om baanbrekende resultaten te behalen op het gebied van patiënttevredenheid. Ontdek hoe ze zich als een van de slechtst scorende ziekenhuizen in het land hebben ontwikkeld tot een ziekenhuis met een van de hoogste patiënttevredenheidsscores.

Marriott

De beste prestaties ooit

In onzekere tijden wordt de vrijetijdssector vaak het hardst getroffen. Ontdek hoe Marriott ervoor zorgt dat medewerkers zich – ondanks de onrust in de sector – blijven inzetten voor en zich betrokken voelen bij de belangrijkste doelen.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen