4DX-software en apps

Overzicht

85% van de leiders beschikt niet over de benodigde tools of is niet tevreden met de beschikbare tools die hen inzicht bieden in de uitvoering van strategieën.

De 4 disciplines van uitvoering als besturingssysteem (4DX OS) is het ultieme systeem waarmee je De 4 disciplines van uitvoering effectief kunt implementeren en managen binnen jouw organisatie en team. Door de 4 disciplines binnen hun team toe te passen, kunnen leiders baanbrekende resultaten behalen en het proces waarborgen.

4DX OS ondersteunt en kan worden gebruikt in combinatie met andere software en apps. Zo gebruiken salesteams die werken met tools als Salesforce, ook 4DX OS om de focus op het behalen van baanbrekende resultaten te waarborgen, terwijl andere tools zich richten op de dagelijkse werkzaamheden. 4DX OS is een managementtool die leiders inzicht geeft in hoe hun teams presteren en hoe ze met deze prestaties bijdragen aan de organisatiedoelen.

Gratis gids

4 stappen om je teamdoelen te verfijnen en uit te voeren

Gebruik deze gids om je doelen scherp en helder te krijgen.

Gratis tool

80/20 Activiteiten-analyse

Maak je proces strategischer en behaal meer succesvolle resultaten.

Kenmerken en voordelen

Garandeer duurzame, baanbrekende resultaten door een ritme van verantwoording te creëren voor teamleden, teams en organisaties. In 4DX OS kun je scoreborden eenvoudig beheren en bijhouden vanaf je computer, mobiele telefoon of ander mobiel apparaat. Zo kan de organisatie in real time de voortgang van het uitvoeringsproces en van de waanzinnig belangrijke doelen (WBD’s) volgen.

Door de 4DX OS-software te integreren, garanderen organisaties dat een van de belangrijkste elementen van het uitvoeringssysteem – de Execution Performance Score (XPS) – wordt geïntegreerd. Deze meting geeft inzicht in het vermogen van organisaties om de resultaten en belangrijkste activiteiten behorende bij de belangrijkste strategische doelen te bereiken.

Klantverhalen

Whirlpool

Verbeterde salesperformance

Whirlpool was op zoek naar een bewezen methode om de productiviteit van zijn verkoopmedewerkers te vergroten. Ontdek hoe De 4 disciplines van uitvoering hen heeft geholpen hun focus te verkleinen naar verkoop en gerichte acties en hoe dit al in de eerste 90 dagen leidde tot een omzetstijging van 5,7 miljoen dollar.

Alamo Colleges

Focus op betrokkenheid van studenten

Alamo Community Colleges heeft zich gericht op het betrokken houden van studenten om hen te stimuleren hun opleiding met succes af te ronden. Ontdek hoe dit ertoe leidde dat het aantal afgestudeerden in slechts 8 maanden met 17% toenam en het oorspronkelijke doel ruimschoots werd overtroffen.

Dekalb Medical Center

Verbeterde patiënttevredenheid

Dekalb Medical Center gebruikte De 4 disciplines van uitvoering om baanbrekende resultaten te behalen op het gebied van patiënttevredenheid. Ontdek hoe ze zich als een van de slechtst scorende ziekenhuizen in het land hebben ontwikkeld tot een ziekenhuis met een van de hoogste patiënttevredenheidsscores.

Marriott

De beste prestaties ooit

In onzekere tijden wordt de vrijetijdssector vaak het hardst getroffen. Ontdek hoe Marriott ervoor zorgt dat medewerkers zich – ondanks de onrust in de sector – blijven inzetten voor en zich betrokken voelen bij de belangrijkste doelen.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen