Aanpak

Wij zijn de strategische partner voor al je ontwikkelvragen.

Voor elke doelgroep een leertraject op maat

Hoe we helpen

Ons team stelt managers, teams en medewerkers in staat om te excelleren. We verdiepen ons in de specifieke behoeften van je organisatie en vertalen die naar een concrete programma-invulling. In een verkennend gesprek bespreken we de verwachtingen en doelen van het programma, wat resulteert in een advies op maat om de gewenste resultaten te realiseren. Vervolgens gaan we aan de slag om jullie verwachtingen te overtreffen: we realiseren bij deelnemers een duurzame gedragsverandering en dragen zo bij aan betere resultaten. Onze consultants werken op elk organisatieniveau, van de C-suite tot de frontlinie.

Al onze content is beschikbaar in de modaliteiten classroom training, live online training en on demand training. Blended learning, waarbij verschillende leervormen worden gecombineerd, is hierbij uiteraard een optie. Ook is er de mogelijkheid om eigen medewerkers te laten certificeren, zodat zij zelf de programma’s kunnen verzorgen. Wat de wensen ook zijn, wij helpen je graag om voor elke doelgroep een passend leertraject samen te stellen.

Maak direct een afspraak
Ik werk met FranklinCovey samen bij begeleiding van het senior management en in het verzorgen van workshops. FranklinCovey maakt steeds weer impact met echt professionele en persoonlijke begeleiding en aansprekende instrumenten. Of het nu gaat om een offsite voor de board, een workshop ‘7 Habits of Highly Effective People’ of om het begeleiden van Leadership Dialogues, ik ervaar FranklinCovey als een uitstekende en integere partner die hoge verwachtingen waarmaakt. Jan Vriens, Senior consultant Learning & Development bij Athora Netherlands
blijf op de hoogte

Wil je maandelijks inspirerende content ontvangen?

ja, inspireer mij!