Aanpak

Strategisch partnerschap in de vorm van jouw keuze.

Wij leveren onze content op de manier die bij jouw organisatie past

Hoe we helpen

Ons team staat klaar om jouw organisatie – managers, teams en medewerkers – in staat te stellen om buitengewone resultaten te behalen. We verdiepen ons eerst in de exacte behoeften van jouw organisatie om die vervolgens te vertalen naar een concrete aanpak en invulling van het programma. We beginnen met een verkennend gesprek om de  verwachtingen en doelen van het programma te verhelderen. Vervolgens gaan we verder met een op maat gemaakte advies om de gewenste resultaten te realiseren. We gaan we vervolgens aan de slag om jullie verwachtingen te overtreffen en stellen we de deelnemers in staat om een duurzame gedragsverandering te realiseren die leidt tot betere resultaten. Onze consultants werken op elk organisatieniveau, van de C-suite tot de frontlinie.

Al onze content is beschikbaar in de verschillende modaliteiten; classroom training, online training en on demand. Of laat de programma's door je eigen medewerkers verzorgen door ze te laten certificeren. Blended learning is uiteraard een veelgebruikte toepassing van de verschillende modaliteiten. Wij helpen je graag om het juiste leertraject voor elke doelgroep samen te stellen. 

Neem contact op voor meer informatie
Ik werk met FranklinCovey samen bij begeleiding van het senior management en in het verzorgen van workshops. FranklinCovey maakt steeds weer impact met echt professionele en persoonlijke begeleiding en aansprekende instrumenten. Of het nu gaat om een offsite voor de board, een workshop ‘7 Habits of Highly Effective People’ of om het begeleiden van Leadership Dialogues, ik ervaar FranklinCovey als een uitstekende en integere partner die hoge verwachtingen waarmaakt. Jan Vriens, Senior consultant Learning & Development bij Athora Netherlands
blijf op de hoogte

Wil je maandelijks inspirerende content ontvangen?

ja, inspireer mij!