Classroom training

Live workshops op locatie.

Schakel onze consultants in voor een live training

FranklinCovey heeft een wereldwijd netwerk van senior trainers, coaches en consultants met een achtergrond in verschillende branches. De gevarieerde achtergronden en de rijke trainerservaring van onze consultants zorgen er voor dat wij altijd de juiste persoon in huis hebben om de belangrijkste prioriteiten van jouw organisatie te behalen.

plan een verkennend gesprek
Mijn consultant was zowel uitdagend als ondersteunend. Als leiders hebben we maar weinig tijd om onderwerpen aan te snijden die een grote impact kunnen hebben op onze prestaties of onze teams. De consultants van FranklinCovey bieden de ruimte en de tijd om de oorzaak van deze problemen te achterhalen en werkbare plannen te maken om ze aan te pakken. Vice president bij een wereldwijd bedrijf
FranklinCovey Classroom Training | Next Steps

De volgende stap

Neem contact op met je client partner of ons kantoor om de gewenste uitkomsten te bespreken en te oriënteren welke oplossing hier bij past. Samen kijken we of onze bewezen effectieve oplossingen naadloos aansluiten of dat er behoefte is aan maatwerk, speciaal voor jouw organisatie. Bespreek verdere wensen en mogelijkheden en laat ons team je ontzorgen en een top-ervaring neerzetten.