Classroom training

Live workshops op locatie.

Schakel onze consultants in voor een live training

FranklinCovey heeft een wereldwijd netwerk van senior trainers, coaches en consultants met een achtergrond in verschillende branches. De gevarieerde achtergronden en de rijke trainerservaring van onze consultants zorgen er voor dat wij altijd de juiste persoon in huis hebben om de belangrijkste prioriteiten van jouw organisatie te behalen.

maak een afspraak
Wat mij het meeste aanspreekt in onze samenwerking met FranklinCovey is hun practice what you preach-houding. Actief luisteren, out of the box denken, op maat gemaakte oplossingen voorstellen in plaats van one size fits all... en de lijst gaat maar door. Wanneer je met FranklinCovey werkt, ervaar je een partnerschap en geen leverancier-afnemer relatie en dat is 'zeer effectief'. Leïla Mourali, HR Legal Manager at Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick
FranklinCovey Classroom Training | Next Steps

De volgende stap

Neem contact op met je client partner of ons kantoor om de gewenste uitkomsten te bespreken en te oriënteren welke oplossing hier bij past. Samen kijken we of onze bewezen effectieve oplossingen naadloos aansluiten of dat er behoefte is aan maatwerk, speciaal voor jouw organisatie. Bespreek verdere wensen en mogelijkheden en laat ons team je ontzorgen en een top-ervaring neerzetten.