Executive coaching

Diepgaande impact op de ontwikkeling van leiders.

Duurzaam succes voor leidinggevenden

Executive coaching heeft zich bewezen als een van de meest effectieve instrumenten om permanente en positieve gedragsverandering bij leiders te realiseren. Hierdoor zijn organisaties in staat om direct betere resultaten te behalen en zich voor te bereiden op de toekomst.

FranklinCovey biedt coaching die gericht is op het maken van een positieve impact op de resultaten van de organisatie en de medewerker zelf. Onze coaching maximaliseert de positieve zakelijke impact met gegarandeerde resultaten en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie en de medewerker.

Download coaching overzicht
Mijn coach was iemand die mij zowel uitdaagde als ondersteunde. Als leiders hebben we weinig tijd om onderwerpen aan te snijden die een grote impact kunnen hebben op onze prestaties of onze teams. Coaching biedt de ruimte en de tijd om dieper te graven en de onderliggende oorzaak van deze problemen te identificeren en een werkbaar plan op te stellen om ze aan te pakken. VICE PRESIDENT VAN EEN WERELDWIJD BEDRIJF IN DE GEZONDHEIDSZORG
FranklinCovey Executive Coaching

Executive coaching

Executive coaching is erop gericht om een executive klaar te stomen voor zijn of haar volgende rol of om beter te presteren in de huidige rol. Deze aanpak is bij uitstek geschikt voor een high-potential of een sterke executive die kan verbeteren op 1 of 2 gebieden.

FranklinCovey Transition Coaching

Transitie coaching

Met Transitie coaching zorgen we ervoor dat managers snel in staat zijn om de transitie te maken naar hun nieuwe rol en om deze vervolgens succesvol uit te voeren. Hierbij gaat het zowel om interne promoties als om mensen die van buitenaf de organisatie in komen.

FranklinCovey Impact Journey Coaching

Impact journey coaching

Wanneer je coaching toevoegt aan een FranklinCovey ontwikkelprogramma is het rendement vier keer zo hoog. Versterk de opgedane kennis en inzichten in de praktijk, pas de content aan de praktijk aan en maak gebruik van de dynamiek en het leervermogen van een groep deelnemers.

vind een coach

Laten we samen de juiste coach voor jouw organisatie vinden.

maak een afspraak