Live online training

Virtuele training voor groepen.

Training via Teams, Zoom of andere platforms

De programma’s van FranklinCovey kunnen ook aangeboden worden via live online workshops. Deze worden wereldwijd erkend als kwalitatief zeer hoogstaand en impactvol. Ook in de Benelux zien we dat de evaluatiescores van onze webinars net zo hoog zijn als die van klassikale workshops. Deze manier van werken biedt een organisatie de flexibiliteit om kort en krachtige leerinterventies te organiseren, waar deelnemers vanuit verschillende landen of regio’s laagdrempelig bij aan kunnen haken. Het biedt daarmee ook een directe kostenbesparing, omdat reiskosten, reisuren en het boeken van een locatie niet meer van toepassing is.

Ook via Teams en Zoom bieden we aantrekkelijke content, bekroonde video’s, motiverende opdrachten en activiteiten en veel interactie tussen de facilitator en de deelnemers en tussen de deelnemers onderling. De trainer kan zowel een FranklinCovey facilitator zijn, als een intern gecertificeerde trainer in je organisatie. De uitgebreide mogelijkheden van live online workshops bieden een organisatie alles wat er nodig is om een duurzame gedragsverandering en concrete resultaten te boeken.

maak een afspraak
De live online trainingen van FranklinCovey zijn ongeëvenaard in hun vermogen om deelnemers betrokken te houden. FranklinCovey maakt het gemakkelijk om deze workshops snel zelf te leren geven. FRANKLINCOVEY LIVE ONLINE FACILITATOR
FranklinCovey Live-Online Training | 10+ Years Experience

Meer dan 10 jaar ervaring met live online training

We zijn toonaangevend op het gebied van live online leeroplossingen voor alle niveaus van je organisatie. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met live online training, we hebben meer dan een half miljoen mensen opgeleid in meer dan 30.000 online werksessies en we hebben duizenden facilitators gecertificeerd in organisaties over de hele wereld. Als je op zoek bent naar online leeroplossingen voor je medewerkers, dan zul je geen betere partner vinden dan FranklinCovey. 

Stap over op live online training

Ik was zo ongelooflijk onder de indruk van het FranklinCovey live-online platform. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met de relatie die we met FranklinCovey hebben opgebouwd. We hebben het geluk dat [onze organisatie] een passie blijft houden voor en de nadruk legt op training en ontwikkeling in deze tijd van werken op afstand. Deze oplossing helpt ons precies dat te doen. LEARNING & DEVELOPMENT DIRECTOR BIJ EEN ZORGVERZEKERAAR
FranklinCovey Benelux | Current Issues: Leading Virtual Teams

Live online workshops voor thuiswerkers

Leer meer over FranklinCovey's live-online serie: Actuele issues.
Deze korte workshops voor thuiswerkers zijn ontwikkeld om medewerkers en leiders te voorzien van de mindset en tools die ze nodig hebben om effectiever en productiever vanuit huis te kunnen werken.

Beste in de markt

Live online training kan nog effectiever zijn dan klassikale training. Het kan een efficiëntere manier zijn om training te geven en direct kosten te besparen. 

In de afgelopen tien jaar hebben wij onze live online aanpak geoptimaliseerd. Volgens onze klanten zijn we de beste in de markt geworden. Onze live online training wordt dan ook beoordeeld met een Net Promoter Score van 74.