On demand training

On demand modules die medewerkers in staat stellen om te leren wanneer het hen uitkomt.

Schaalbaar op ieder niveau

Het is belangrijker dan ooit dat ontwikkelprogramma's schaalbaar zijn op ieder niveau van de organisatie. Veel organisaties zijn niet in staat om elke medewerker een live training aan te bieden en soms is alleen een zelfstudie-module niet genoeg om gedrag te veranderen en de impact te creëren die nodig is.

We zien dan ook dat de vraag naar blended training enorm toeneemt. We zijn gewend om informatie binnen handbereik te hebben en binnen enkele minuten de antwoorden te vinden die we nodig hebben. Dit heeft de verwachtingen van mensen over leren op de werkplek drastisch veranderd. Daarnaast heeft ook thuiswerken geleid ons vertrouwd gemaakt met online werken en leren. Steeds meer werknemers nemen zelf de controle over hun eigen leerproces en hebben eigentijdse verwachtingen van L&D.

On demand training van FranklinCovey ondersteunt deze behoefte door het bieden van onderscheidende en actuele, relevante content van hoge kwaliteit. Deze content is beschikbaar op dat moment en die manier die voor de medewerker het best passend is.

Maak een afspraak
FranklinCovey On Demand Solutions

Micro learning

FranklinCovey biedt verschillende trainingen die medewerkers zelf, on demand kunt volgen. Deze korte leertrajecten kunnen worden gebruikt als bijscholing, als training onder leiding van een manager of als een op zichzelf staande leeroptie.  

De FranklinCovey on demand catalogus bestaat uit 173 trainingen gebaseerd op 15 kerncompetenties. Alle modules zijn zelfstudie, SCORM 1.2 compatibel en beschikbaar voor LMS-integratie. Er zijn twee soorten ondemand workshops beschikbaar: Excelerators en InSights. 

FranklinCovey Excelerators

Complete e-learning modules gericht op het ontwikkelen van een mindset of vaardigheid. Ze bevatten video's, assessments, animaties, verhalen, oefeningen, toolkits en andere hulpmiddelen die je kunt downloaden. Elke on demand training duurt ongeveer een uur en kan worden gebruikt als onderdeel van een blended trainingsproces of als op zichzelf staande training.

FranklinCovey Insights

Korte, snelle modules van 5 tot 15 minuten. Iedere Insights module bevat een boeiende video, gevolgd door een krachtige en impactvolle toepassing. Medewerkers kunnen kiezen uit meer dan 130 Insights gebaseerd op 16 competenties.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

maak een afspraak