Creëer een systeem van uitvoering

Bereik keer op keer je bedrijfsdoelstellingen door een consistent systeem van uitvoering te ontwikkelen.

Ontwikkel de capaciteiten van je team om je bedrijfsdoelstellingen uit te voeren

Om baanbrekende resultaten te behalen, is het cruciaal dat belangrijke strategieën effectief worden uitgevoerd. Door de uitvoeringsvaardigheden van je team te ontwikkelen en systemen voor uitvoering te implementeren, kun je de prestaties van je organisatie aanzienlijk verbeteren.

Het proces vormt de sleutel tot het consistent uitvoeren van de strategie. Het is belangrijk dat leiders duidelijke verwachtingen stellen waaruit blijkt wat de gewenste gedragingen zijn en welke gedragingen een risico vormen voor de organisatie. Ze moeten tegelijkertijd een ritme van verantwoording creëren dat hun team helpt om de voortgang te bewaken en hun doelen te bereiken. Daarnaast moeten ze investeren in de juiste tools, middelen en kaders, zodat hun team de gewenste resultaten volgens planning kan behalen.

Door een systeem van uitvoering te ontwikkelen, help je iedereen in de organisatie om consistent baanbrekende resultaten te behalen. Het bewezen uitvoeringssysteem van FranklinCovey helpt om de prestaties van medewerkers te verbeteren, ondersteunt bij het uitvoeren van de bedrijfsstrategie en helpt organisaties om baanbrekende resultaten te behalen.

Belangrijkste vaardigheden voor strategie-uitvoering

Een succesvolle uitvoering begint met duidelijke organisatiedoelen en beloningen die mensen motiveren om deze doelen te bereiken.

Teamdoelen stellen

Houd teamleden betrokken door samen met hen doelen op te stellen waar ze zich persoonlijk verantwoordelijk voor voelen

Teamdoelen bereiken

Stimuleer samenwerking en inspireer betrokkenheid door voor elk doel een motiverend scorebord bij te houden

Gratis gids

4 stappen om je teamdoelen te verfijnen en uit te voeren

Gebruik deze gids om je doelen scherp en helder te krijgen.

Gratis tool

80/20 Activiteiten-analyse

Maak je proces strategischer en behaal meer succesvolle resultaten.

Klantverhalen

Whirlpool

Verbeterde salesperformance

Whirlpool was op zoek naar een bewezen methode om de productiviteit van zijn verkoopmedewerkers te vergroten. Ontdek hoe De 4 disciplines van uitvoering hen heeft geholpen hun focus te verkleinen naar verkoop en gerichte acties en hoe dit al in de eerste 90 dagen leidde tot een omzetstijging van 5,7 miljoen dollar.

Alamo Colleges

Focus op betrokkenheid van studenten

Alamo Community Colleges heeft zich gericht op het betrokken houden van studenten om hen te stimuleren hun opleiding met succes af te ronden. Ontdek hoe dit ertoe leidde dat het aantal afgestudeerden in slechts 8 maanden met 17% toenam en het oorspronkelijke doel ruimschoots werd overtroffen.

Dekalb Medical Center

Verbeterde patiënttevredenheid

Dekalb Medical Center gebruikte De 4 disciplines van uitvoering om baanbrekende resultaten te behalen op het gebied van patiënttevredenheid. Ontdek hoe ze zich als een van de slechtst scorende ziekenhuizen in het land hebben ontwikkeld tot een ziekenhuis met een van de hoogste patiënttevredenheidsscores.

Marriott

De beste prestaties ooit

In onzekere tijden wordt de vrijetijdssector vaak het hardst getroffen. Ontdek hoe Marriott ervoor zorgt dat medewerkers zich – ondanks de onrust in de sector – blijven inzetten voor en zich betrokken voelen bij de belangrijkste doelen.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Teams en processen op elkaar afstemmen om resultaten te behalen

 • 01 Excelerators

  Stroomlijn de zes juistheden

  Om in een nieuwe omgeving consistent resultaten te behalen, moeten leiders zes belangrijke systemen op elkaar afstemmen: mensen, beslissingen, middelen, structuur, beloningen en processen.

  Duur: 30-60 minuten

 • 02 Microlearning

  Processen effectief verbeteren in reactie op een strategische verandering

  Help managers bij het verbeteren van processen in reactie op een strategische organisatieverandering.

  Duur: 20 minuten

 • 03 Microlearning

  Zo ondersteun je jouw team bij het nastreven van een doel

  Gebruik deze tips om je team te helpen bij het overwinnen van mogelijke obstakels en het bereiken van hun doel.

  Duur: 15 minuten

 • 04 InSights

  Eén worsteling die moet worden opgelost

  Bekijk deze video over innovatie waarin wordt uitgelegd dat innovaties voortkomen uit worstelingen, dat we allemaal vernieuwers zijn en dat er overal om ons heen mogelijkheden voor innovatie zijn.

  Duur: 15 minuten

 • 05 Whitepaper

  Uitvoering in moeilijke en onzekere tijden

  Chris McChesney, bestsellerauteur en deskundige op het gebied van strategische uitvoering, legt uit hoe De 4 disciplines van uitvoering leiders kan helpen om ook in onzekere tijden resultaten te behalen.

  Duur: 30 minuten

Creëer een systeem van uitvoering om voorspelbare, consistente resultaten te behalen.

Vraag een demo aan

Demo aanvragen