Coaching

Onze ervaren coaches helpen je graag om de ontwikkeldoelen van je organisatie te bereiken.

Benut het potentieel voor grootsheid in je organisatie

Zelfs onder ideale omstandigheden is het lastig voor mensen om een blijvende gedragsverandering te bereiken. Uit onderzoek blijkt dat coaching in combinatie met leerervaringen de implementatie van de geleerde lessen tot wel 400% kan verbeteren. Leiders die tijdens hun leerervaring worden gecoacht, zullen sneller de gewenste gedragsverandering bereiken en het geleerde vier keer sneller toepassen dan leiders die niet worden gecoacht.

Quote PNG

Mijn coach was iemand die mij zowel uitdaagde als ondersteunde. Als leiders hebben we weinig tijd om onderwerpen aan te snijden die een grote impact kunnen hebben op onze prestaties of onze teams. Coaching biedt de ruimte en de tijd om dieper te graven en de onderliggende oorzaak van problemen te identificeren en een werkbaar plan op te stellen om ze aan te pakken.

— Vicepresident van een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg

Executive coaching

Coaching die leiders en hun organisatie laat groeien

Een gezonde bedrijfscultuur begint bij het hoger management. Het zijn deze leiders die de rest van de organisatie beïnvloeden. Toonaangevende organisaties weten dat het aanbieden van coaching voor talentvolle en nieuwe leiders van essentieel belang is voor het succes van de organisatie. Met coaching zorg je ervoor dat leiders sneller de transitie kunnen maken naar hun nieuwe rol om deze vervolgens succesvol uit te voeren.

Executive coaching heeft zich bewezen als een van de meest effectieve instrumenten om bij leiders een positieve en blijvende gedragsverandering te realiseren. Dit stelt organisaties in staat om direct betere resultaten te behalen en zich voor te bereiden op de toekomst.

De coaching van FranklinCovey draagt bij aan het succes van jouw organisatie. We creëren maximale impact en gegarandeerde resultaten. Het coachingsprogramma kan daarnaast worden afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Versterkende coaching

Geleerde lessen toepassen, accountability creëren en gedragsveranderingen versnellen

Versterkende coaching van FranklinCovey helpt deelnemers om sneller en eenvoudiger de gewenste gedragsverandering te bereiken. Dit type coaching helpt mensen om geleerde lessen in de praktijk te brengen terwijl een coach hen ondersteunt om moeilijke zaken en problemen aan te pakken. Door de regelmatige coachingsessies die gericht zijn op het implementeren van de nieuwe concepten en ideeën, is versterkende coaching een echte praktijkgerichte oplossing.

De coachingsessies bieden ondersteuning en houden deelnemers verantwoordelijk voor de gedragsverandering. Door successen te bespreken en toezeggingen te doen, blijven deelnemers op koers. Versterkende coaching helpt deelnemers bovendien om de kaders, concepten en nieuw aangeleerde gedragingen in de juiste context te plaatsen.

Gratis gids

Hoe communiceer je over verandering: een tool voor leiders

Gebruik deze interactieve gids om een effectieve boodschap te formuleren wanneer je een verandering aan je team moet communiceren.

Gratis event

Neem deel aan een gratis live online event over het thema leiderschap

Leer het bereik van je organisatie te vergroten, bedrijfsresultaten te behalen en prestaties duurzaam te beïnvloeden.

We helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze coaches.

Demo aanvragen