86.86.165.71

De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit

Een meetbare toename van de productiviteit van mensen, teams en organisaties.

Het gaat er niet om dat je alles doet, maar dat je de juiste dingen doet zonder opgebrand te raken. In De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit combineren we tijdloze principes en neurowetenschappelijk onderzoek om mensen, teams en organisaties te helpen betere keuzes te maken en hun aandacht en energie effectiever te managen.

Deelnemers leren om selectievere beslissingen met grote impact te nemen over de inzet van hun waardevolle tijd, aandacht en energie.

Om buitengewone productiviteit te bereiken, zul je meer moeten doen dan alleen je tijd effectief managen. Je moet ook je besluitvaardigheid verbeteren en leren hoe je jouw aandacht en energie goed kunt verdelen.

Gratis gids

Zo manage je jouw tijd: 7 tips om je tijd optimaal te benutten

Hardwerkende professionals zouden meer tijd moeten besteden aan het nastreven van hun langetermijndoelen. Wij kunnen je hierbij helpen.

Gratis event

Neem deel aan een gratis live online event over het thema persoonlijke effectiviteit

Ontdek de interpersoonlijke en professionele vaardigheden die ieder van ons nodig heeft om te kunnen presteren in de huidige dynamische werkomgeving.

De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit: Levend begraven

1

Doe wat belangrijk is, reageer niet op wat dringend is

Maak onderscheid tussen wat belangrijk en onbelangrijk is en leer effectief omgaan met afleidingen.

Lees verder
2

Ga voor buitengewoon, neem geen genoegen met gewoon

Definieer de criteria voor succes in je belangrijkste rollen en neem op basis hiervan beslissingen.

Lees verder
3

Plan de Big Rocks, sorteer geen grind

Plan je prioriteiten in je agenda in plaats van je agenda te prioriteren. Voer je belangrijkste prioriteiten uitmuntend uit.

Lees verder
4

Beheers je technologie, laat die jou niet beheersen

Zorg ervoor dat technologie vóór en niet tegen je werkt en zet het in om je productiviteit te verhogen.

Lees verder
5

Versterk je vitaliteit, voorkom een burn-out

Bereik een consistent hoog energieniveau om helder na te denken en de juiste beslissingen te nemen, zodat je aan het einde van elke dag een voldaan gevoel hebt.

Lees verder

Manage je besluitvaardigheid, aandacht en energie

Te veel keuzes en beslissingen

We worden dagelijks overspoeld door informatie en dit gaat ten koste van onze productiviteit.

Waar we vroeger slechts enkele beslissingen per dag hoefden te nemen, nemen we tegenwoordig de hele dag door beslissingen. De continue stroom aan informatie en het feit dat we vrijwel altijd bereikbaar zijn, maken dat we alleen reageren en niet meer nadenken over het belang van onze beslissingen. Hierdoor missen we de belangrijkste beslissingen.

Aanslag op onze aandacht

We raken gemiddeld om de drie minuten afgeleid. Dit komt omdat ons brein is geprogrammeerd om altijd open te staan voor prikkels (afleidingen). Ons vermogen om na te denken wordt daarbij overstemd door onze behoefte om te reageren. Juist in een wereld waarin we meer met ons hoofd dan met onze handen werken en we vooral ons verstand nodig hebben, wordt het steeds moeilijker om onze aandacht erbij te houden.

Energiecrisis

Door de continue druk om de juiste beslissingen te nemen terwijl onze aandacht onder vuur ligt, raken we mentaal en fysiek uitgeput. We zijn opgebrand en voelen ons niet meer betrokken bij ons werk. Het lukt ons niet meer om onze beste prestaties te leveren, hoe graag we dit ook willen.

4,4
De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit scoort gemiddeld een 4,4
4,4
Dit is het gemiddelde cijfer uit 71 beoordelingen

9

december 1, 2020

het heeft me inzicht gegeven in hoe het brein werkt en hoe je juist invloed kunt hebben op je welzijn en werkdruk. Concrete tips: goed en makkelijk uit te voeren. Kortom: zeer nuttig.

Anoniem

10

juli 3, 2020

goede opbouw, veel eyeopeners en goede trainer

Anoniem

FranklinCovey-content in verschillende modaliteiten

Dit programma is beschikbaar in de FranklinCovey All Access Pass. Met de All Access Pass heb je altijd en overal toegang tot onze programma’s en toonaangevende content.

Live-online

Virtuele werksessies die vanaf elke locatie kunnen worden gevolgd.

Klassikaal

Werksessies op locatie die worden gegeven door onze deskundige trainers, coaches en consultants.

On-demand

Je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot onze programma’s en oplossingen.

Klantverhalen

PepsiCo Foods

Empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie

PepsiCo Foods North America was op zoek naar een leiderschapsprogramma dat meeverandert met de ontwikkelingen op leiderschapsgebied. Ze combineerden de programma’s van FranklinCovey in een eigen CORE-leiderschapsprogramma om empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie te ontwikkelen.

Vibe Group

Schaalbaar trainings- en ontwikkelprogramma

Vibe Group is een snelgroeiend IT Staffing & Consulting-bedrijf dat sinds de oprichting in 2011 is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 300 interne en 1000 externe medewerkers. Ontdek hoe Vibe Group samen met FranklinCovey het bestaande trainings- en ontwikkelingsprogramma heeft opgeschaald om deze snelle groei te ondersteunen.

SM Energy

Een cultuur van persoonlijk leiderschap creëren om talenten te behouden

SM Energy heeft een cultuur van persoonlijk leiderschap gecreëerd om de betrokkenheid te vergroten en talenten te behouden. De programma’s van FranklinCovey helpen leiders om effectiever te leiden, samen te werken en potentieel binnen de organisatie te benutten om doelen te bereiken.

Global Staffing & Recruiting

Een cultuur voor wereldwijde groei creëren

Een wereldwijd recruitmentbureau wilde een kader creëren om de organisatiecultuur te versterken. Ontdek hoe zij De 4 essentiële rollen van leiderschap gebruiken om een gemeenschappelijke taal te ontwikkelen, gemeenschappelijke doelen te bepalen en om medewerkers te helpen elkaar beter te leren kennen en begrijpen.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen