Ontwikkel leiders die andere mensen graag volgen

Help je leiders het karakter, de mindset, de vaardigheden en het gedrag te ontwikkelen waarmee zij hun teams kunnen inspireren en uitzonderlijke resultaten behalen.

Gratis gids

5 manieren om natuurlijke intelligentie in je team te vermenigvuldigen

Help de leiders in jouw organisatie om het beste uit hun teams te halen met deze tips van bestsellerauteur Liz Wiseman.

Gratis event

Neem deel aan een gratis live online event over het thema leiderschap

Leer het bereik van je organisatie te vergroten, bedrijfsresultaten te behalen en prestaties duurzaam te beïnvloeden.

Onze aanpak

FranklinCovey is wereldwijd de meest vertrouwde aanbieder van leiderschapsprogramma’s die leiders helpen om hun eigen potentieel en dat van hun teams volledig te benutten.

Onze unieke aanpak combineert bewezen programma’s en oplossingen gebaseerd op jarenlang onderzoek, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie die een blijvende gedragsverandering ondersteunen en versterken.

Werk samen met FranklinCovey om je leiders te ontwikkelen

Met onze programma’s die zijn gebaseerd op de bewezen en tijdloze principes van menselijke effectiviteit, kun je leiders helpen om zich bewust te worden van hun potentieel om anderen te inspireren, hun impact te vergroten, samenwerking te stimuleren en baanbrekende resultaten te behalen voor de organisatie.

Leiders die onze programma’s volgen, leren anders naar zichzelf te kijken, transformeren de manier waarop ze met hun teams samenwerken en behalen betere resultaten.

 • Leiders zijn zich bewust van hun potentieel om anderen te inspireren en hun impact te vergroten.

  Leiders die de principes van persoonlijke effectiviteit omarmen:

  • Werken aan hun karakter en competenties.
  • Zijn veerkrachtiger en flexibeler.
  • Zijn zich bewust van hun doel en koppelen dit aan de belangrijkste organisatiedoelen.


  RESULTAAT: Leiders veranderen hun gedrag blijvend en hebben daarmee een positieve impact op de mensen om hen heen.

 • Leiders stimuleren samenwerking en betrokkenheid.

  Leiders die de bewezen principes van persoonlijke effectiviteit verder ontwikkelen:

  • Ontwikkelen een gedeelde visie en strategie, die ze zo overtuigend communiceren dat anderen hen willen volgen.
  • Zorgen ervoor dat iedereen zich op een gemeenschappelijk doel richt en benutten en vergroten ieders intelligentie om dit doel te bereiken.
  • Creëren inclusieve teams met hoog vertrouwen.


  RESULTAAT: Teamleden veranderen hun gedrag en werken samen op een manier die de bedrijfsresultaten verbetert en de cultuur van de organisatie transformeert.

 • Leiders scheppen de voorwaarden voor baanbrekende resultaten.

  Leiders die de bewezen principes van persoonlijke effectiviteit consequent toepassen:

  • Voeren de bedrijfsvisie en -strategie met en via anderen uit.
  • Coachen teamleden bij het bereiken van doelen en oplossen van problemen.
  • Gaan effectief om met verandering en omarmen deze om resultaten te verbeteren, ongeacht de omstandigheden.


  RESULTAAT: Leiders en teams behalen geweldige resultaten dankzij een continue cyclus van betrokkenheid, productiviteit en innovatie.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Vergroot het aantal multipliermomenten

 • 01 Excelerators

  Het multiplier-effect

  De beste leiders benutten en vergroten de intelligentie in hun team. Door bepaalde aspecten van je gedrag te veranderen, kun je een multiplier-effect creëren waarmee je de intelligentie en capaciteiten van je teamleden versterkt.

  Duur: 30-60 minuten

 • 02 Microlearning

  Welke waarschuwingssignalen horen bij jouw onbewuste diminisher-neigingen?

  Jouw sterke punten als individuele bijdrager kunnen de intelligentie van anderen beperken. Gebruik dit assessment om te ontdekken met welk gedrag je de groei van anderen belemmert.

  Duur: 5 minuten

 • 03 Live-online

  Multipliers: Hoe de beste leiders de intelligentie in hun team benutten en vergroten

  De beste leiders zijn multipliers die de intelligentie van anderen naar boven halen. Ontdek hoe je een multiplier wordt en betere prestaties levert door de capaciteiten van de mensen om je heen te benutten en te ontwikkelen.

  Duur: 1 dag

 • 04 InSights

  Jezelf verbeteren: Praat minder, luister beter

  Door echt naar de ander te luisteren laat je jouw betrokkenheid zien. Luister je alleen naar anderen met de intentie om te reageren?

  Duur: 5 minuten

 • 05 Exclerators

  Een gedeelde visie en strategie creëren

  Elke inspirerende leider moet diens visie zodanig communiceren dat dit anderen stimuleert om te helpen deze visie te realiseren.

  Duur: 30-60 minuten

Klantverhalen

PepsiCo Foods

Empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie

PepsiCo Foods North America was op zoek naar een leiderschapsprogramma dat meeverandert met de ontwikkelingen op leiderschapsgebied. Ze combineerden de programma’s van FranklinCovey in een eigen CORE-leiderschapsprogramma om empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie te ontwikkelen.

UnitedHealth Group

Nieuwe leiders ontwikkelen in een wereldwijde en inclusieve organisatie

Walter Baumann, verantwoordelijk voor het leiderschapsprogramma van de UnitedHealth Group, deelt zijn ervaring met het gebruik van de All Access Pass om individuele bijdragers en eerstelijnsmanagers wereldwijd te helpen in hun ontwikkeling. Ontdek hoe hij onze programma’s heeft ingezet om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, effectief om te gaan met culturele verschillen en de tevredenheid te verbeteren.

Vibe Group

Schaalbaar trainings- en ontwikkelprogramma

Vibe Group is een snelgroeiend IT Staffing & Consulting-bedrijf dat sinds de oprichting in 2011 is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 300 interne en 1000 externe medewerkers. Ontdek hoe Vibe Group samen met FranklinCovey het bestaande trainings- en ontwikkelingsprogramma heeft opgeschaald om deze snelle groei te ondersteunen.

AdventHealth

Leiders herkennen, ontwikkelen en helpen groeien

o AdventHealth wilde een organisatie en cultuur creëren die hen zou helpen bij het herkennen, ontwikkelen en helpen groeien van leiders om zo het personeelsverloop terug te brengen. Ontdek hoe AdventHealth de FranklinCovey All Access Pass heeft gebruikt om leiders te ontwikkelen en zo het verloop met 50% heeft teruggebracht.

FranklinCovey All Access Pass

Alle world-class content van FranklinCovey waar en wanneer de mensen in jouw organisatie het nodig hebben, plus de mensen en technologie om resultaten te boeken en te meten.

Lees verder

Demo aanvragen