Leid een team

Bied leiders op elk niveau de benodigde vaardigheden voor het effectief leiden van een team.

Leg de lat hoger voor het leiden van teams

Het leiden van een team is net een complexe evenwichtsoefening: van leiders wordt verwacht dat ze een strategie definiëren en communiceren, dat ze ervoor zorgen dat teams bijdragen aan de strategie en doelen van de organisatie en dat ze ervoor zorgen dat de juiste dingen op tijd worden gedaan. Daarnaast moeten ze creativiteit stimuleren en teamleden coachen om uitdagingen te overwinnen en kansen voor professionele groei te benutten. Tegelijkertijd wordt van hen verwacht dat ze culturele waarden en processen definiëren die iedereen helpen om de beste bijdragen te leveren.

Alle leiders hebben leiderschapsvaardigheden waar ze van nature goed in zijn en vaardigheden die training en oefening vereisen. Met onze bewezen programma’s en oplossingen gebaseerd op tijdloze principes, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie help je jouw leiders om de eigenschappen van effectiviteit te ontwikkelen met de juiste mix van strategische, praktische en interpersoonlijke vaardigheden.

Belangrijkste vaardigheden voor het leiden van teams

Inspirerende teamleiders weten hoe ze een strategie moeten definiëren, belonen innovatie, coachen hun teams, stimuleren een gezonde cultuur en werken effectief samen.

Leider-mindset

Behaal resultaten met en via anderen

Coaching

Luister aandachtig naar teamleden en stel ze doordachte vragen

1-op-1’s houden

Houd regelmatig effectieve 1-op-1’s om teamleden te motiveren en betrokken te houden

Vergaderingen effectief leiden

Maak vergaderingen effectief en efficiënt

Feedback geven en ontvangen

Benut het potentieel van teamleden door tijdig constructieve en specifieke feedback te geven

Een teamcultuur creëren

Creëer samen met je team een cultuur

Samenwerken op afstand

Creëer een systeem voor effectieve samenwerking en communicatie met teamleden op afstand

Innovatie

Moedig teams aan om met nieuwe ideeën en oplossingen te komen

Gratis gids

5 manieren om natuurlijke intelligentie in je team te vermenigvuldigen

Help de leiders in jouw organisatie om het beste uit hun teams te halen met deze tips van bestsellerauteur Liz Wiseman.

Gratis event

Neem deel aan een gratis live online event over het thema leiderschap

Ontdek de 6 cruciale vaardigheden die leiders nodig hebben om een goed presterend team met betrokken teamleden te creëren.

Klantverhalen

PepsiCo Foods

Empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie

PepsiCo Foods North America was op zoek naar een leiderschapsprogramma dat meeverandert met de ontwikkelingen op leiderschapsgebied. Ze combineerden de programma’s van FranklinCovey in een eigen CORE-leiderschapsprogramma om empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie te ontwikkelen.

Vibe Group

Schaalbaar trainings- en ontwikkelprogramma

Vibe Group is een snelgroeiend IT Staffing & Consulting-bedrijf dat sinds de oprichting in 2011 is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 300 interne en 1000 externe medewerkers. Ontdek hoe Vibe Group samen met FranklinCovey het bestaande trainings- en ontwikkelingsprogramma heeft opgeschaald om deze snelle groei te ondersteunen.

Wereldwijd recruitmentbureau

Een cultuur voor wereldwijde groei creëren

Een wereldwijd recruitmentbureau wilde een kader creëren om de organisatiecultuur te versterken. Ontdek hoe zij De 4 essentiële rollen van leiderschap gebruiken om een gemeenschappelijke taal te ontwikkelen, gemeenschappelijke doelen te bepalen en om medewerkers te helpen elkaar beter te leren kennen en begrijpen.

SM Energy

Een cultuur van persoonlijk leiderschap creëren om talenten te behouden

SM Energy heeft een cultuur van persoonlijk leiderschap gecreëerd om de betrokkenheid te vergroten en talenten te behouden. De programma’s van FranklinCovey helpen leiders om effectiever te leiden, samen te werken en potentieel binnen de organisatie te benutten om doelen te bereiken.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Vergroot het aantal multipliermomenten

 • 01 Excelerators

  Het multiplier-effect

  De beste leiders benutten en vergroten de intelligentie in hun team. Door bepaalde aspecten van je gedrag te veranderen, kun je een multiplier-effect creëren waarmee je de intelligentie en capaciteiten van je teamleden versterkt.

  Duur: 30-60 minuten

 • 02 Microlearning

  Welke waarschuwingssignalen horen bij jouw onbewuste diminisher-neigingen?

  Jouw sterke punten als individuele bijdrager kunnen de intelligentie van anderen beperken. Gebruik dit assessment om te ontdekken met welk gedrag je de groei van anderen belemmert.

  Duur: 5 minuten

 • 03 Live-online

  Multipliers: Hoe de beste leiders de intelligentie in hun team benutten en vergroten

  De beste leiders zijn multipliers die de intelligentie van anderen naar boven halen. Ontdek hoe je een multiplier wordt en betere prestaties levert door de capaciteiten van de mensen om je heen te benutten en te ontwikkelen.

  Duur: 1 dag

 • 04 InSights

  Jezelf verbeteren: Praat minder, luister beter

  Door echt naar de ander te luisteren laat je jouw betrokkenheid zien. Luister je alleen naar anderen met de intentie om te reageren?

  Duur: 5 minuten

 • 05 Excelerators

  Een gedeelde visie en strategie creëren

  Elke inspirerende leider moet diens visie zodanig communiceren dat dit anderen stimuleert om te helpen deze visie te realiseren.

  Duur: 30-60 minuten

Help leiders om hun teams effectief te leiden.

Vraag een demo aan

Demo aanvragen