86.86.165.71

Vergroot vertrouwen

Ontwikkel leiders die het vertrouwen binnen je organisatie vergroten en waarborgen.

Bouw vertrouwen op in je organisatie

Vertrouwen is onmisbaar voor een gezonde organisatiecultuur en de leiders binnen je organisatie spelen een belangrijke rol in het opbouwen van dit vertrouwen. Met hun gedrag en de manier waarop ze relaties opbouwen, dragen inspirerende leiders bij aan een cultuur van hoog vertrouwen.

Wanneer mensen vertrouwen ervaren binnen een organisatie, presteren ze aanzienlijk beter. Ze zijn enthousiaster en voelen zich meer betrokken, ze werken beter samen, ze werken efficiënter, ze komen tot creatievere oplossingen en ze behalen duurzame resultaten met een grote impact.

Het goede nieuws is dat het vermogen om vertrouwen op te bouwen een vaardigheid is die iedereen kan leren. Onze bewezen programma’s en oplossingen gebaseerd op tijdloze principes, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie helpen leiders om vertrouwen te vergroten, hoge eisen te stellen en zichzelf en de organisatie ervoor verantwoordelijk te houden hieraan te voldoen.

Belangrijkste vaardigheden voor het vergroten van vertrouwen

Inspirerende leiders bouwen vertrouwen op via integriteit, empathie en aandacht voor anderen.

Integriteit opbouwen

Handel eerlijk en ethisch verantwoord

Relaties opbouwen

Probeer de doelen, prioriteiten, belangen en standpunten van collega’s te begrijpen

Gratis toolkit

7 manieren om vertrouwen op te bouwen tussen jou en je team

Een toolkit voor leiders op alle niveaus.

Gratis gids

6 manieren voor leiders om vertrouwen op te bouwen en te behouden

Ontdek zes best practices die leiders kunnen gebruiken om vertrouwen op te bouwen binnen je organisatie.

Klantverhalen

Frito-Lay

Vertrouwen vergroten om verwachtingen te overtreffen

Door de economische recessie, inflatie en onvoorspelbare weersomstandigheden namen de prijzen in de toeleveringsketen aanzienlijk toe. Om een crisis te voorkomen, moest Frito-Lay snel omschakelen naar een ander bedrijfsmodel. Dankzij De snelheid van vertrouwen beschikten ze over de benodigde mindset en vaardigheden om zichzelf effectief door deze onzekere tijden te leiden.

Provo

Een cultuurverandering middels vertrouwen

De stad Provo in Utah (VS) had te maken met een enorme groei en toestroom van bedrijven. Ontdek hoe de stad De snelheid van vertrouwen heeft gebruikt om haar cultuur te transformeren en het positieve momentum te behouden.

Producent in de auto-industrie

Sneller excelleren

Een toonaangevende en succesvolle producent in de auto-industrie wilde graag het volledige potentieel binnen de organisatie benutten. Ontdek hoe het bedrijf de FranklinCovey All Access Pass heeft ingezet om de motivatie en betrokkenheid van medewerkers te vergroten en hen voor te bereiden op een toekomst waarin de concurrentie steeds feller wordt.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Vertrouwen vergroten als leider

 • 01 Live-online

  Leiden met de snelheid van vertrouwen

  Bouw vertrouwen op om de motivatie en betrokkenheid van teamleden te waarborgen. Deze module helpt om een gedragsverandering binnen je team te bereiken, waardoor teamleden effectiever samenwerken en sneller duurzame resultaten behalen. 

  Duur: 2 dagen

 • 02 Microlearning

  Tool: Je reputatie als leider opbouwen

  Als leider is het belangrijk om jouw persoonlijke geloofwaardigheid op te bouwen en te behouden. Anders is je team niet bereid jou te volgen, wat zal resulteren in slecht presterende en ongemotiveerde teamleden.

  Duur: 15 minuten

 • 03 Microlearning

  Leg jouw intenties aan je teamleden uit

  Je teamleden zijn het misschien niet altijd eens met je argumenten, maar ze begrijpen in ieder geval waarom je doet wat je doet. 

  Duur: 10 minuten

 • 04 InSights

  Jezelf verbeteren: Vertrouwen uitdragen

  Door vertrouwen uit te dragen, creëer je betrokkenheid van hart en verstand. 

  Duur: 10 minuten

 • 05 Excelerators

  Eigenschap 4: Denk win-win

  Streef in je interacties met anderen naar wederzijds voordeel, in plaats van te concurreren met anderen. 

  Duur: 30-60 minuten

Ontwikkel en waarborg het vertrouwen in je leiders.

Vraag een demo aan

Demo aanvragen