EN

FranklinCovey Microlearning voor medewerkers

Bijblijven in een snel veranderende wereld

Om succesvol te blijven met je organisatie moeten medewerkers gefocust blijven op hun belangrijkste taken. In de snel veranderende werkomgeving van vandaag moeten ze, naast hun primaire taken, ook effectieve relaties kunnen opbouwen, problemen oplossen, innovatief denken en effectief communiceren. Wanneer je medewerkers deze vaardigheden ontwikkelen, zullen ze het verschil maken in het succes van je organisatie.

Belangrijk hierbij is dat medewerkers de mogelijkheid hebben om de ontwikkeling van deze vaardigheden in hun overvolle agenda in te passen.

Gratis gids

7 manieren om meer te halen uit 1-op-1’s met je manager

Gebruik deze tool om iedereen binnen je organisatie te helpen meer uit hun 1-op-1’s te halen.

Gratis gids

5 vragen ter voorbereiding op meer productieve vergaderingen

We kennen allemaal de kwelling van saaie, ongeorganiseerde en ronduit nutteloze vergaderingen. Als je alle kosten van onproductieve meetings voor je organisatie berekent, loopt het al snel op. Om vergaderingen productiever te maken, is een beetje voorbereiding al heel efficiënt.

Korte en krachtige leerstof voor het verbeteren en ondersteunen van prestaties

Microlearning fungeert als een virtuele mentor die de vaardigheden van individuele bijdragers helpt te ontwikkelen. Gebruikers ontvangen via de wekelijkse nieuwsbrief praktische ideeën en advies, en hebben toegang tot een uitgebreide collectie van bijna 2.000 video’s, artikelen en tools.

De Microlearning-bibliotheek biedt verschillende interfaces en nieuwsbrieven per rol: leider of individuele bijdrager. Hierdoor ontvangt iedere gebruiker op maat gemaakte, relevante content gebaseerd op persoonlijke interesses en werkzaamheden.

Voordelen:

  • Leiders en individuele bijdragers ontvangen wekelijks een nieuwsbrief met tips en relevante informatie.
  • De website biedt toegang tot twee bibliotheken: een voor leiders en een voor individuele bijdragers.
  • De website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik zodat gebruikers vanaf elk apparaat toegang hebben.
  • De website wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe, actuele content.

De sleutel tot persoonlijke effectiviteit

Communiceren met emotionele intelligentie

Zelfs complexe onderwerpen, zoals het opbouwen van vertrouwen, conflictmanagement en moeilijke gesprekken voeren, zijn goed te behappen dankzij de luchtige, informele toon van Microlearning. De stapsgewijze instructies en voorbeeldscripts helpen medewerkers om met meer vertrouwen te communiceren in uiteenlopende scenario’s.

Samen leren en problemen oplossen

Met praktische hulpmiddelen verbeteren medewerkers hun vaardigheden die nodig zijn voor het opbouwen van vertrouwensrelaties, strategisch denken, het stellen van doelen, het leveren van waardevolle bijdragen en nog veel meer. De content is te delen met iedereen die over een FranklinCovey All Access Pass-licentie beschikt, zodat medewerkers ook in teamverband kunnen leren of samen oplossingen kunnen vinden.

Meer tijd voor professionele doelstellingen

Met het laagdrempelige Microlearning verbeteren medewerkers snel en effectief hun vaardigheden. Hierdoor blijft er meer tijd over om te werken aan hun professionele doelstellingen.

FranklinCovey-content in verschillende modaliteiten

Dit programma is beschikbaar in de FranklinCovey All Access Pass. Met de All Access Pass heb je altijd en overal toegang tot onze programma’s en toonaangevende content.

Live-online

Virtuele werksessies die vanaf elke locatie kunnen worden gevolgd.

Klassikaal

Werksessies op locatie die worden gegeven door onze deskundige trainers, coaches en consultants.

On-demand

Je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot onze programma’s en oplossingen.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen