Buitengewone productiviteit: De 5 keuzes die leiden tot succesvol thuiswerken

29 november & 6 december 2022

Na afronding van deze workshop zul je beginnen met het maken van de juiste keuzes bij het plannen van je dag, week en leven, door je taken af te stemmen op je belangrijkste doelen. Je zult je niet langer bedolven voelen, maar buitengewoon productief worden. 

De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit

 1. 01
  Doe wat belangrijk is, reageer niet op wat dringend is

  elke dag met een 'belangrijkheidsmentaliteit' en identificeer en elimineer die activiteiten die je afleiden van het bereiken van de doelen die het belangrijkst zijn voor jou en je organisatie.

 2. 02
  Ga voor buitengewoon, neem geen genoegen met gewoon

  Het duidelijk definiëren van de belangrijkste doelen in je professionele en persoonlijke leven geeft de richting en motivatie die nodig zijn om buitengewone resultaten te bereiken. Bepaal de buitengewone resultaten voor jouw rollen en gebruik deze bij het maken van je dagelijkse beslissingen.

 3. 03
  Plan de ‘Big Rocks’, sorteer geen grind

  Het consequent plannen van activiteiten rondom je belangrijkste doelen, creëert een patroon van focus en succes. Maak wekelijkse en dagelijkse plannen die buitengewone resultaten zullen opleveren.

 4. 04
  Beheers je technologie, laat technologie jou niet beheersen

  Het opzetten van betrouwbare processen is essentieel voor het vermogen om te focussen. Hanteer regels om het gebruik van platforms zoals Microsoft Outlook® te maximaliseren bij het opbouwen van een betrouwbaar persoonlijk informatiesysteem.

 5. 05
  Versterk je vitaliteit, voorkom een burn-out

  Jezelf constant en consequent vernieuwen zorgt ervoor dat er gedurende de dag voldoende energie zal zijn om te focussen op belangrijke activiteiten. Maak een plan dat de mentale, fysieke, emotionele en spirituele energie van je lichaam zal versterken.

Wat kun je verwachten?

Inhoud van het programma

Deze workshop bestaat uit twee live-online sessies van een halve dag, verdeeld over twee dagen.

Wat gaat het je opleveren?

 • Leer effectief werken in een hybride werkomgeving 
  Identificeer de problemen met hybride werk waardoor je je overweldigd en emotioneel voelt en ontdek wat je kunt doen om controle te krijgen over de kwaliteit van je werk, je privétijd en je zelfzorg. 
 • Geef prioriteit aan kwaliteit door het maken van belangrijke beslissingen
  Zolang je niet weet wart belangrijk is lijkt alles belangrijk. Productiviteit gaat niet over meer doen in minder tijd, maar over de juiste dingen doen. Leer hoe je prioriteit geeft aan dat wat de meeste waarde biedt voor je persoonlijke en professionele successen.
 • Focus je aandacht
  Leer om je eigen ruimte te creëren, je spullen te organiseren en effectief te werken door middel van een wekelijkse / dagelijkse planning ... te midden van de vele afleidingen thuis.
 • Beheer je energie om de kwaliteit van je leven te verbeteren
  Identificeer je energie-slurpers en je bewezen successen om het beste te kunnen geven aan jezelf, je familie, en je collega's.
 • Plan je succes 
  Bepaal twee of drie dingen die je kunt doen om gefocust te blijven, productief te zijn en het momentum te behouden op alle belangrijke gebieden terwijl je werkt in een hybride setting. 

 

Wat krijg je nog meer?  

 • Werkboek
 • 360-graden assessment
 • Technische handleiding voor Microsoft Outlook 
 • 5-Weekse Quickstart 

Voor wie is deze workshop?  

Deze snelle en interactieve workshop is niet alleen voor het nieuwbakken hybride teamlid, maar voor alle business professionals op ieder niveau van de organisatie die tools zoeken om hun productiviteit te maximaliseren en buitengewone resultaten willen behalen in een veranderde werkomgeving. 

Meld je aan voor deze workshop