De 7 eigenschappen van effectief leiderschap

Nederlands

2 dagen live & een halve dag online

€ 1.745,00 ex. BTW

Wat je kunt verwachten

Word effectiever

Ontwikkel nieuwe gewoontes en word effectiever

Er wordt vaak gevraagd of De 7 eigenschappen van effectief leiderschap nog steeds even relevant zijn als het moment waarop Stephen R. Covey ze schreef. Ons antwoord hierop is dat ze steeds relevanter worden, met alle veranderingen en afleidingen om ons heen hebben we ankerpunten nodig. De 7 eigenschappen zijn gebaseerd op principes van effectiviteit die van toepassing zullen blijven.

Doe mee aan ‘s werelds meest vooraanstaande en meest gewaardeerde programma voor de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Leer meer over de tijdloze principes van effectiviteit. Het gedachtegoed van Stephen Covey heeft miljoenen mensen over de hele wereld geïnspireerd en zal een ingrijpende invloed hebben op zowel je werk als je privéleven.

Blijvende impact

Onmiddellijke en blijvende impact

Gewoontes hebben grote invloed op ons leven. Ze bepalen onze mate van effectiviteit of ineffectiviteit. De 7 eigenschappen van effectief leiderschap helpt om je leven op een daadwerkelijk effectieve manier te leiden. Dit programma is gebaseerd op een bewezen methode van persoonlijke en interpersoonlijke groei die een onmiddellijke en blijvende impact zal hebben.

Zelfontwikkeling

Wat je leert

 • Neem controle over de keuzes die je maakt in je leven en leer invloed uit te oefenen in de rollen die voor jou het belangrijkst zijn.
 • Ontwikkel een mindset die je wendbaar en veerkrachtig laat omgaan met de veranderingen in je leven.
 • Stel prioriteiten en bereik je belangrijkste doelen, zowel in je privéleven als op je werk.
 • Verhoog je productiviteit met behulp van uitzonderlijke timemanagement vaardigheden.
 • Werk effectiever met anderen samen door relaties op te bouwen met hoog vertrouwen.
 • Vernieuw je energie, behoud je werk/privé balans. Deze methode kun je levenslang gebruiken om jezelf te blijven ontwikkelen.

Het programma

Wat kun je verwachten?

Deze workshop bestaat uit twee dagen live en een halve dag online. Op dag 2 is er na de workshop een gezamelijk diner geregeld.

Vooraf vul je een 360 graden assessment in. Dit geeft je inzicht in waar je nu staat en wat jouw sterke kanten zijn. Het helpt je ook je ontwikkelvraag nader te bepalen. In de workshop ga je verschillende werkvormen ervaren. Er is tijd voor interactie en reflectie. Je vertrekt met een actieplan waarin je 7 weken verder werkt om De 7 eigenschappen te integreren in jouw dagelijkse leven.

Deelnemersmaterialen:

 • Werkboek
 • 7 X 7 Contract
 • Oefenkaarten
 • Vaardigheidskaarten
 • Wekelijkse ‘Big Rocks’ Kaarten
 • 360 graden assessment

In een wereld vol verandering en afleiding blijven De 7 eigenschappen van effectief leiderschap een tijdloze leidraad voor persoonlijke groei en succes. Deze workshop biedt een waardevolle kans om te leren en te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Door deze eigenschappen te omarmen, kun je je gewoontes transformeren en effectiever worden. Het programma biedt een blijvende verandering en empowerment, waardoor je beter in staat bent om uitdagingen aan te gaan en succesvol te zijn in alle facetten van je leven.

Meld je nu aan!

ik doe mee

Neem de eerste stap naar succes en schrijf je vandaag nog in voor deze inspirerende workshop!