Klanten helpen slagen: Verkoopkansen kwalificeren

Hoe goed zijn de verkoopkansen in je pipeline?

In onze samenwerking met meer dan 35.000 salesprofessionals wereldwijd – in grote, middelgrote en kleine bedrijven – zien we drie voorspelbare gedragingen terug:

  • Salesprofessionals zijn terughoudend om kansloze verkoopkansen uit de pipeline te halen, omdat ze bang zijn hun doelen niet te halen.
  • Ze willen deals vooral zo snel mogelijk sluiten en nemen niet de tijd om zich echt te verdiepen in de behoeften van de klant.
  • Ze slagen er niet in om de bezwaren of zorgen van de klant effectief weg te nemen.

Dit leidt ertoe dat salesprofessionals vaak te veel tijd besteden aan de verkeerde verkoopkansen en te weinig aan de waardevolle verkoopkansen. Daarnaast missen ze kansen doordat ze de echt belangrijke behoeften van de klant niet boven tafel weten te krijgen.

Het goede nieuws is dat salesprofessionals kunnen leren hoe ze tot veelbelovende verkoopkansen komen en hoe ze deze kunnen benutten.

In het programma Klanten helpen slagen: Verkoopkansen kwalificeren leren salesprofessionals hoe ze de relatie met klanten kunnen versterken en verbreden, hoe ze strategische kansen creëren en hoe ze de meest kansrijke deals kunnen herkennen. De mindset en vaardigheden van topperformers vormen hierbij de leidraad.

Dit leidt tot lagere verkoopkosten, hogere orderwaardes, hogere succespercentages en tevreden klanten.

Gratis tool

8 technieken om voorbij de poortwachter te komen

Poortwachters hebben meestal deze rol omdat ze er goed in zijn. Het is immers hun taak om de tijd en aandacht van hun baas te beschermen.

Gratis event

Hoe effectieve leiders resultaten behalen

Je gedrag hoeft niet compleet te veranderen om proactiever te worden. Enkele kleine aanpassingen in je planning en communicatiegewoontes zijn vaak al genoeg.

Een overzicht van Verkoopkansen kwalificeren met Craig Christensen.

Programmaoverzicht

Wat maakt het verschil?

Met de werksessie Sales Leader Base Camp helpt FranklinCovey salesmanagers om succesvoller te zijn en een groter gevoel van persoonlijke en professionele voldoening te bereiken. We helpen salesmanagers om:

  • Het potentieel in hun teams te herkennen en benutten.
  • Teamleden te coachen volgens het GROW-model, een bewezen methode om prestaties te verbeteren.
  • Zich te concentreren op de belangrijke zaken met behulp van een eenvoudig en effectief timemanagementsysteem.

Elke salesmanager wordt begeleid en gecoacht door een ervaren salescoach van FranklinCovey. Onze coaches helpen salesmanagers om de bewezen processen met hun teams te implementeren en hun eigen salesvaardigheden te ontwikkelen. Dit heeft een positieve impact op de prestaties van het gehele salesteam.

Van leren naar presteren

  • In de eerste 12 weken na de werksessie ontvangen salesmanagers wekelijks Insights voor leiders, met inzichten en best practices die hen helpen bij het coachen van hun teamleden.
  • Vervolgsessies met een salescoach van FranklinCovey helpen salesmanagers om deals sneller te sluiten en hun coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Salesmanagers van wie de teamleden deelnemen aan het programma Klanten helpen slagen, coachen hun teamleden gedurende dit 12-wekenprogramma om de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.

Ga vandaag nog aan de slag!

Versterk de salesprestaties van je team door het potentieel binnen je team te herkennen en te benutten, en je teamleden zodanig te coachen dat ze (nog) beter presteren.

Neem contact op met een van onze Sales Performance-experts om te bekijken hoe het Sales Leader Base Camp-programma het beste bij jou en je salesorganisatie past.

4,7
Helping Clients Succeed: Qualifying Opportunities scores on average 4,7
4,7
This is the average score from 10 reviews

10

september 3, 2021

Waardevolle opvolging van de filling the pipeline training

Leuke afwisseling tussen theorie en praktijk

Fijn om dit als groep door te maken

Maurice

9

september 3, 2021

Mooie inzichten en heldere informatie in combinatie met praktijk

Jurre

FranklinCovey-content in verschillende modaliteiten

Dit programma is beschikbaar in de FranklinCovey All Access Pass. Met de All Access Pass heb je altijd en overal toegang tot onze programma’s en toonaangevende content.

Live-online

Virtuele werksessies die vanaf elke locatie kunnen worden gevolgd.

Klassikaal

Werksessies op locatie die worden gegeven door onze deskundige trainers, coaches en consultants.

On-demand

Je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot onze programma’s en oplossingen.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen