86.86.165.71

Leid jezelf

Ondersteun elke medewerker op weg naar succesvol leiderschap.

Ontwikkel een team van zelfverzekerde leiders

Leiderschapsvaardigheden zijn belangrijk voor alle medewerkers in de organisatie, dus niet alleen voor managers en leidinggevenden. Persoonlijk leiderschap vormt het fundament voor persoonlijke en professionele groei. Persoonlijk leiderschap betekent dat je je bewust bent van je sterke punten en beweegredenen en je tijd en energie aan de belangrijkste doelen besteedt. Effectieve medewerkers weten hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen, zodat zijzelf en de organisatie hier de vruchten van kunnen plukken.

Persoonlijk leiderschap begint met zelfbewustzijn. Dit helpt je om haalbare en betekenisvolle doelen te stellen, jezelf verantwoordelijk te houden voor de voortgang van deze doelen en om veerkrachtig om te gaan met uitdagingen en conflicten. Daarnaast helpt dit inzicht je om je tijd en energie effectief te managen, zodat je de gewenste resultaten kunt behalen zonder jezelf op te branden.

Elke medewerker in je organisatie heeft unieke, sterke punten en verbeterpunten. Met onze bewezen programma’s en oplossingen gebaseerd op tijdloze principes, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie bied je elke medewerker de benodigde middelen en inzichten om een sterk fundament voor leiderschap te creëren en een unieke bijdrage te leveren.

Belangrijkste vaardigheden voor persoonlijk leiderschap

Effectieve medewerkers zijn zelfbewust, zien uitdagingen als kansen om te groeien en weten hoe ze effectief hun tijd, energie en doelen managen.

Zelfbewustzijn

Begrijp je sterke punten en zwakke punten en de impact die je hebt op anderen

Groeimindset

Gebruik tegenslagen, uitdagingen en constructieve feedback om te groeien

Doelen bereiken

Bereik of overtref je doelen

Timemanagement

Richt je tijd, energie en inspanningen op de belangrijkste prioriteiten

Energiebeheer

Besteed aandacht aan je fysieke en mentale welzijn om consistent te kunnen presteren

Gratis gids

Beheers je energie en maak een succes van je werk

Gebruik deze gids om te bepalen op welke gebieden je het grootste risico op een burn-out loopt.

Gratis event

Neem deel aan een gratis live online event over het thema persoonlijke effectiviteit

Ontdek de interpersoonlijke en professionele vaardigheden die ieder van ons nodig heeft om te kunnen presteren in de huidige dynamische werkomgeving.

Klantverhalen

Wereldwijde voedselproducent

Groei stimuleren door de ontwikkeling van medewerkers

Een wereldwijde voedselproducent focust zich op de ontwikkeling van zijn medewerkers om de groei in meerdere markten te stimuleren. Dankzij het programma De 7 eigenschappen van effectief leiderschap blijven medewerkers zichzelf continu uitdagen en ligt het bedrijf op koers om de beoogde groeidoelstelling te bereiken.

Mississippi Power

Een cultuur van leiderschap en effectiviteit creëren

Door de liberalisering van de energiesector en de enorme gevolgen die dit had voor de dienstverlening, kwam Mississippi Power voor een ingrijpende organisatorische verandering te staan. Ontdek hoe Mississippi Power De 7 eigenschappen van effectief leiderschap heeft gebruikt om binnen de gehele organisatie een cultuur van leiderschap en effectiviteit te creëren.

X-FAB

Teamleden, teams en leiders helpen om succesvol te zijn

X-FAB, ’s werelds grootste producent van analoge en mixed-signal halfgeleiders, wilde een gemeenschappelijke taal binnen het bedrijf creëren om de samenwerking te verbeteren. Ontdek hoe X-FAB De 7 eigenschappen van effectief leiderschap heeft gebruikt om de persoonlijke productiviteit te verbeteren en de focus te leggen op het einddoel.

Birchwood Automotive Group

De kloof tussen planning en uitvoering overbruggen

Birchwood Automotive Group gebruikte De 7 eigenschappen van effectief leiderschap om een gemeenschappelijke taal en cultuur te creëren. Dit heeft ertoe geleid dat de winstgevendheid aanzienlijk is toegenomen.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Effectief organiseren en prioriteiten stellen

 • 01 InSights

  Brein onder vuur!

  Door de enorme hoeveelheid taken en informatie die elke dag op ons afkomt, is het niet vreemd dat we snel afgeleid en overweldigd raken. We kunnen ons brein echter ‘herprogrammeren’ zodat we gefocust blijven op belangrijke dingen.

  Duur: 15 minuten

 • 02 Live-online

  De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit

  Bij De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit draait het niet om alles doen. Het gaat erom dat je de juiste dingen doet zonder opgebrand te raken.

  Duur: 1-2 dagen

 • 03 Microlearning

  Te veel onderbrekingen

  Voor veel mensen bestaat hun werkdag uit herhaaldelijke onderbrekingen.

  Duur: 5 minuten

 • 04 Tool

  Wekelijkse Q2-planning

  Sommige gedragingen kunnen je ervan weerhouden om je tijd effectief te managen. Gebruik deze hulpmiddelen voor ideeën over hoe je jouw tijd beter kunt benutten en energie spaart voor de belangrijkste doelen in je leven.

  Duur: 10 minuten

 • 05 Microlearning

  Tech Teach

  Implementeer een systeem voor timemanagement en leer jezelf om op een andere manier met e-mails om te gaan, zodat je jouw tijd effectief benut.

  Duur: 20 minuten

Help elke medewerker om zichzelf effectief te leiden.

Vraag een demo aan

Demo aanvragen