Vergroot vertrouwen

Versterk de basisprincipes van vertrouwen en vergroot de productiviteit.

Vergroot het vertrouwen binnen je organisatie

Vertrouwen is van essentieel belang voor elke werkrelatie en vormt de basis voor elke gezonde cultuur. Een stevig fundament van vertrouwen kan de manier waarop mensen samenwerken aanzienlijk verbeteren en uiteindelijk leiden tot een transformatie van de organisatie. 

Bij het bouwen aan vertrouwen is het belangrijk dat je betrouwbaar en geloofwaardig bent, duidelijk communiceert en respect toont. Zo creëer je een omgeving waarin mensen hun ideeën durven delen en samenwerken als een team. Vertrouwen bevordert de samenwerking en zorgt ervoor dat teams sneller, duurzame resultaten behalen.    

Er zijn altijd mogelijkheden om het vertrouwen binnen je teams te vergroten. Met onze bewezen programma’s en oplossingen gebaseerd op tijdloze principes, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie helpen we medewerkers om de basisprincipes van vertrouwen te ontwikkelen en vertrouwenskloven te herkennen en aan te pakken.

Belangrijkste vaardigheden voor het opbouwen van vertrouwen

Wanneer mensen gezamenlijk het vertrouwen vergroten, versterken ze de samenwerking en behalen ze betere resultaten.

Integriteit opbouwen

Handel eerlijk en ethisch verantwoord

Relaties opbouwen

Probeer de doelen, prioriteiten, belangen en standpunten van collega’s te begrijpen

Gratis gids

6 manieren voor leiders om vertrouwen op te bouwen en te behouden

Ontdek zes best practices die leiders kunnen gebruiken om vertrouwen op te bouwen binnen je organisatie.

Gratis toolkit

7 manieren om vertrouwen op te bouwen tussen jou en je team

Een toolkit voor leiders op alle niveaus.

Klantverhalen

Frito-Lay

Vertrouwen vergroten om verwachtingen te overtreffen

Door de economische recessie, inflatie en onvoorspelbare weersomstandigheden namen de prijzen in de toeleveringsketen aanzienlijk toe. Om een crisis te voorkomen, moest Frito-Lay snel omschakelen naar een ander bedrijfsmodel. Dankzij De snelheid van vertrouwen beschikten ze over de benodigde mindset en vaardigheden om zichzelf effectief door deze onzekere tijden te leiden.

Provo

Een cultuurverandering middels vertrouwen

De stad Provo in Utah (VS) had te maken met een enorme groei en toestroom van bedrijven. Ontdek hoe de stad De snelheid van vertrouwen heeft gebruikt om haar cultuur te transformeren en het positieve momentum te behouden.

Producent in de auto-industrie

Sneller excelleren

Een toonaangevende en succesvolle producent in de auto-industrie wilde graag het volledige potentieel binnen de organisatie benutten. Ontdek hoe het bedrijf de FranklinCovey All Access Pass heeft ingezet om de motivatie en betrokkenheid van medewerkers te vergroten en hen voor te bereiden op een toekomst waarin de concurrentie steeds feller wordt.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Emotionele intelligentie ontwikkelen

 • 01 Live-online

  De 7 eigenschappen van effectief leiderschap: Signature editie 4.0

  Mensen kunnen alleen duurzame en blijvende resultaten behalen wanneer ze effectief leidinggeven aan zichzelf, met anderen samenwerken en hen beïnvloeden en inspireren, en hun capaciteiten voortdurend verbeteren en ontwikkelen.

  Duur: 2-3 dagen

 • 02 InSights

  Jouw brein en bias

  Iedereen heeft biases: sommige zijn bewust, sommige zijn onbewust. Maar alle biases hebben een enorme impact op ons leven.

  Duur: 10 minuten

 • 03 Microlearning

  5 tips om je emotionele intelligentie te ontwikkelen

  Wat is emotionele intelligentie? En hoe kun je dit ontwikkelen?

  Duur: 5 minuten

 • 04 Excelerators

  Keuze 1: Doe wat belangrijk is, reageer niet op wat dringend is

  Keuze 1 helpt je om onderscheid te maken tussen essentiële prioriteiten en afleidingen, zodat je je kunt concentreren op het leveren van een waardevolle bijdrage.

  Duur: 30-60 minuten

 • 05 Excelerators

  Betekenisvolle verbindingen bevorderen

  Alleen wanneer we betekenisvolle verbindingen met anderen aangaan, kunnen we verder kijken dan onze biases en de mensen in onze omgeving echt waarderen. Onderlinge verbinding vereist een goede balans tussen nieuwsgierigheid en empathie.

  Duur: 30-60 minuten

 • 06 Microlearning

  Te druk om relaties te onderhouden

  Relaties onderhouden kan een hele uitdaging zijn. Gebruik deze hulpmiddelen om relaties op te bouwen, te onderhouden en indien nodig te herstellen.

  Duur: 5 minuten

Leer iedereen in de organisatie hoe ze vertrouwen opbouwen.

Vraag een demo aan

Demo aanvragen