Ontwikkel je leiders

Leiderschapstrainingen voor leiders op ieder niveau.

FranklinCovey Leadership Solutions

Hoe we helpen

Wij helpen leiders om zich te ontwikkelen: op persoonlijk niveau, teamniveau en organisatieniveau. Succesvolle leiders kenmerken zich door een hoge persoonlijke en interpersoonlijke effectiviteit, met aandacht voor de belangrijkste themagebieden.

 1. 01
  Groei

  Uitstekende prestaties bereiken voor de korte en lange termijn.

 2. 02
  Betrokkenheid

  Vergroten van de betrokkenheid van teamleden om de belangrijkste doelen te behalen.

 3. 03
  Strategisch denken

  Strategisch voordeel creëren door middel van onderscheidende bijdragen.

 4. 04
  Loyaliteit

  Het vertrouwen winnen en behouden van klanten, leveranciers en andere stakeholders.

Elfvoudig winnaar Top 20 Leadership Training Company

FranklinCovey is wereldwijd marktleider op het gebied van persoonlijke groei, team ontwikkeling en organisatie transformatie.

Onze aanpak

Organisatiecultuur als onderscheidend vermogen

De organisatiecultuur wordt gevormd door het leiderschap op alle niveaus. Bij FranklinCovey hebben we geleerd dat effectieve leiderschapstraining de ontwikkeling van competenties combineert met de ontwikkeling van iemands karakter. Het draait niet alleen om wat iemand bereikt of doet, maar ook om hoe ze denken en wie ze zijn.

Op ieder niveau binnen de organisatie ondersteunen we leiders die hun effectiviteit willen vergroten. Eerstelijnsleiders helpen we om een slag te maken van ‘het boeken van resultaten’ naar ‘het boeken van resultaten met en door anderen’. Medior en senior leiders die bekend zijn met tactisch en operationeel leiderschap, stomen we klaar voor een meer strategisch leiderschap. In al onze leiderschapstrainingen focussen we op de uitdagingen waar de leiders van nu mee worden geconfronteerd.

Ontdek hoe wij je kunnen helpen
FranklinCovey is al vele jaren een voorkeurspartner. Dat is te danken aan hun slimme en verstandige bedrijfsstrategie die leidt tot toonaangevende producten en diensten op het gebied van leiderschap. Je haalt er inspiratie, pragmatische methodologie en tools uit voor duurzame verandering. Bovendien selecteert FranklinCovey getalenteerde mensen om een sterk partnerschap met hun klanten op te bouwen. Ik beveel FranklinCovey zeker aan als waardevolle partner op het gebied van leiderschap! Isabelle Dantoing, Learning Experience Lead bij UCB BioPharma SPRL
Veelgestelde vragen

Virtueel leiderschap ofwel leidinggeven op afstand is een belangrijke uitdaging voor ons. Hoe kan FranklinCovey helpen?

Veel organisaties blijven grotendeels thuiswerken en virtueel leiderschap dan ook steeds belangrijker. Om organisaties op weg te helpen, bieden wij de module Virtuele teams leiden (onderdeel van de serie Actuele Issues): een korte maar krachtige online workshop van twee uur waarmee managers direct verder kunnen. Daarnaast zoomen we ook in onze leiderschapsprogramma’s in op deze thematiek. In De 4 essentiële rollen van leiderschap, Leiden met de snelheid van vertrouwen of De 6 cruciale vaardigheden voor het leiden van een team besteden we extra aandacht aan de uitdagingen en kansen van leidinggeven op afstand. Thema’s als het vergroten van vertrouwen, richting geven, luisteren, coaching en feedback zijn door de opkomst van virtueel en hybride werken immers belangrijker dan ooit.

______________________________

We willen een Academy opzetten met diverse leiderschapsprogramma’s voor verschillende niveaus van leidinggeven. Hoe kan FranklinCovey helpen?

Wij helpen veel organisaties bij het opzetten en invullen van hun leiderschapsprogramma’s. Daarbij maken we onderscheid tussen de diverse niveaus van leiddinggeven binnen de organisaties, met voor elk niveau een solide en effectief programma.

Het is mogelijk om deze programma’s een andere, eigen naam te geven zoals ‘Leadership Foundations’ of ‘Leadership Essentials’. In onderling overleg kunnen wij ook het programma en leertraject aanpassen, zodat deze beter aansluiten bij de specifieke behoeften, waarden en verwachtingen van de organisatie en de deelnemers.

_____________________________

Wij hebben een duidelijke visie op leiderschap, die we meer lading willen geven en vertalen naar leiderschapstrainingen. Hoe kan FranklinCovey helpen?

In nauwe samenwerking met de klant vertalen we de visie en leervraag van de organisatie naar concrete programma’s. Deze programma’s helpen enerzijds de leidinggevenden om een betere manager te zijn en anderzijds om de gewenste visie, cultuur en waarden te verankeren in de organisatie. De programma’s worden door niet alleen door trainers van FranklinCovey, maar ook door interne gecertificeerde trainers geleid. Bekijk de Vibe Group casestudy om te zien hoe zo’n samenwerking tot buitengewone resultaten heeft geleid.

______________________________

Diversiteit en inclusief leiderschap zijn belangrijke thema’s bij ons. Hoe kan FranklinCovey helpen?

FranklinCovey werkt met veel organisaties samen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Het programma Onbewuste bias is geschikt voor individuele medewerkers, teams, managers of de gehele organisatie. Deelnemers leren hierbij om hun eigen onderliggende denkpatronen en vooringenomenheid te herkennen. Het programma creëert meer verbinding en geeft medewerkers de moed om bias binnen het team ter sprake te brengen. Dit helpt om onbewuste bias aan te pakken, zodat alle medewerkers zich gezien en gelijkwaardig behandeld voelen.

Stel je vraag