Leiderschap

Leiderschapstraining voor leiders op ieder niveau.

FranklinCovey Leadership Solutions

Hoe we helpen

We helpen organisaties om leiders te ontwikkelen op drie levels: jezelf leiden, je team leiden en leiders leiden. Succesvolle leiders modelleren de hoogste niveaus van persoonlijke en interpersoonlijke effectiviteit en bereiken keer op keer resultaten. Wij helpen leiders ontwikkelen die de volgende resultaten bereiken:

 1. 01
  Groei

  Uitstekende, duurzame prestaties bereiken.

 2. 02
  Betrokkenheid

  Betrokkenheid creëren bij het team om zo de belangrijkste doelen te behalen.

 3. 03
  Strategisch denken

  Creëren van een strategisch voordeel door het bepalen en uitvoeren van een onderscheidende bijdragen.

 4. 04
  Loyaliteit

  Winnen van de loyaliteit van klanten, leveranciers en andere stakeholders.

Tienvoudig winnaar Top 20 Leadership Training Company

FranklinCovey is wereldwijd marktleider op het gebied van persoonlijke groei, team ontwikkeling en organisatie transformatie.

Onze aanpak

Cultuur is het ultieme onderscheidend vermogen van iedere organisatie

De cultuur van een organisatie wordt gevormd door het gedrag van haar leiders op alle niveaus. Bij FranklinCovey hebben we geleerd dat zowel de ontwikkeling van karakter als competenties van groot belang is wanneer het gaat om leiderschapsontwikkeling. Het draait niet alleen om wat een leider bereikt of doet, maar ook om hoe deze leider denkt en wie hij of zij is.

Op ieder niveau binnen de organisatie stellen we leiders in staat om hun effectiviteit als leider te vergroten. Zo is de uitdaging voor eerstelijns leiders om de slag te maken van ‘het boeken van resultaten’ naar ‘het boeken van resultaten met en door anderen’. Het vraagt van medior en senior leiders om zich te ontwikkelen van tactisch/operationeel naar meer strategisch leiderschap. Onze leiderschapstrainingen sluiten naadloos aan bij de uitdagingen waar leiders vandaag mee worden geconfronteerd.

maak een afspraak en ontdek hoe wij kunnen helpen
FranklinCovey is al vele jaren een voorkeurspartner. Dat is te danken aan hun slimme en verstandige bedrijfsstrategie die leidt tot toonaangevende producten en diensten op het gebied van leiderschap. Je haalt er inspiratie, pragmatische methodologie en tools uit voor duurzame verandering. Bovendien selecteert FranklinCovey getalenteerde mensen om een sterk partnerschap met hun klanten op te bouwen. Ik beveel FranklinCovey zeker aan als waardevolle partner op het gebied van leiderschap! Isabelle Dantoing, Learning Experience Lead bij UCB BioPharma SPRL
Veelgestelde vragen

‘Virtueel leiderschap’ of ‘Leiding geven op afstand’ is een belangrijke uitdaging voor ons. Hoe kan FranklinCovey helpen?

FranklinCovey werkt met veel klanten aan thema's als virtueel leiderschap of leidinggeven op afstand en biedt verschillende oplossingen. Ten eerste bieden we de Actuele issues module Virtuele teams leiden aan. Veel organisaties kiezen voor deze module, omdat het een korte en krachtige online workshop is van twee uur waarmee managers direct verder kunnen. Daarnaast zetten we ook andere leiderschapsprogramma’s in, zoals De 4 essentiële rollen van leiderschap, Leiden met de snelheid van vertrouwen of De 6 cruciale vaardigheden voor het leiden van een team, waarbij we extra aandacht besteden aan de uitdagingen en mogelijkheden van het leidinggeven op afstand. Zo zijn thema’s als vertrouwen vergroten, richting geven, luisteren, coaching en feedback belangrijker dan ooit als managers leidinggeven op afstand.

______________________________

We willen een Academy opzetten met diverse leiderschapsprogramma’s voor verschillende niveaus van leiders. Hoe kan FranklinCovey helpen?

Veel organisaties werken met FranklinCovey samen bij het invullen van hun leiderschap Academy. We maken daarbij onderscheid in het niveau van leiderschap en bieden voor ieder niveau een krachtig programma:

Veel organisaties geven een eigen naam aan deze programma’s met termen als Leadership Foundations of Leadership Essentials. In samenwerking met de organisatie, passen we de workshop en het ontwikkelpad aan, zodat het aansluit bij de wensen, waarden en verwachtingen van de organisatie en de deelnemers.

_____________________________

We hebben en duidelijke visie op leiderschap en willen die visie meer lading geven en vertalen naar leiderschapstrainingen. Hoe kan FranklinCovey helpen?

Bij FranklinCovey nemen we de vraag en de visie van de klant als uitgangspunt. Samen vertalen we die visie en vraag naar concrete programma’s die enerzijds de managers helpt om een betere manager te zijn en anderzijds de gewenste visie, cultuur en waarden verankert in de organisatie. Een voorbeeld hiervan is Vibe Group. Vibe Group heeft een duidelijke visie op leiderschap en samen hebben we die visie vertaald naar concrete programma’s die zowel door FranklinCovey trainers als interne gecertificeerde trainers worden uitgevoerd. Bekijk de Vibe Group casestudy om te zien hoe deze samenwerking tot buitengewone resultaten heeft geleid.

______________________________

Inclusief leiderschap en leidinggeven op basis van diversiteit en inclusiviteit zijn belangrijke thema’s bij ons. Hoe kan FranklinCovey helpen?

FranklinCovey werkt met veel organisaties samen op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Dit doen we op basis van het programma Onbewuste bias. We bieden dit programma aan voor individuele medewerkers, teams, managers of de gehele organisatie. We stellen managers hiermee in staat om hun eigen bias te herkennen, om meer verbinding te creëren en moed te tonen om bias te adresseren binnen het team. We helpen ze ook om het gesprek hierover in het team te voeren en om samen met het team stappen te zetten.

Stel je vraag aan ons