Jhana: De digitale toolkit voor leiders en medewerkers

Onze hapklare online oplossing.

De oplossing

Korte en krachtige leerstof

Jhana fungeert als een virtuele mentor, die helpt om vaardigheden van leiders en individuen te ontwikkelen door praktische ideeën en advies te bieden via een actuele wekelijkse e-mail en door toegang te bieden tot een uitgebreide collectie van bijna 2.000 video's, artikelen en tools.

De Jhana bibliotheek heeft verschillende interfaces en nieuwsbrieven per rol; leider of medewerker. Dit zorgt ervoor dat iedere medewerker op maat gemaakte, relevante content ontvangt gebaseerd op hun interesses en dagelijkse werk.

Jhana: Digital Toolkit for Leaders and Individual Contributors | FranklinCovey Benelux
 1. 01
  Wekelijkse nieuwsbrief

  Zowel leiders als medewerkers kunnen zich aanmelden voor een wekelijkse mailing.

 2. 02
  Verschillende bibliotheken

  Toegang tot twee verschillende bibliotheken (gericht op leiders en medewerkers) vanaf één website.

 3. 03
  Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

  Mobiel geoptimaliseerde gebruikerservaring voor eenvoudige toegang vanaf elk apparaat.

 4. 04
  Engagement rapporten

  Ontvang ieder kwartaal een engagement rapport en zie wat er leeft onder je medewerkers.

 5. 05
  Nieuwe content

  Elke week wordt er nieuwe, actuele content op de website geplaatst.

Jhana: FranklinCovey's Bite-Sized Online Solution
Het resultaat

Elke stap in de goede richting

Van betrokkenheidsenquêtes tot prestatiebeoordelingen en van opvolgingsplanning tot leiderschapsontwikkeling: wij streven ernaar om je medewerkers iedere stap in de goede richting te laten zetten. Wanneer je mensen het goed doen, verspreidt het effect hiervan zich over je hele organisatie. Wat is het eindresultaat? Mensen die meer betrokken, productiever en succesvoller zijn.

Jhana voor leiders

Jhana hanteert een unieke, just-in-time benadering bij het leren over het rommelige, complexe onderwerp van leiderschap.

 1. 01
  Bedrijfsdoelstellingen bereiken

  Omdat Jhana een snel te gebruiken hulpmiddel is, kunnen leiders problemen direct oplossen om vervolgens weer aan de slag te gaan om hun doelen te bereiken - het verbeteren van de verkoopcijfers, het verhogen van de klanttevredenheid of het trainen van werknemers.

 2. 02
  Top talent werven en behouden

  Praktische tools helpen leiders om hun vaardigheden op het gebied van werving, coaching, het opbouwen van vertrouwen, het ontwikkelen van anderen en andere essentiële vaardigheden, te verbeteren.

 3. 03
  Meer zelfvertrouwen krijgen en problemen oplossen

  Jhana's vriendelijke, informele stijl overtuigt zelfs terughoudende leiders. De stap-voor-stap handleidingen, worksheets en voorbeeldscripts maken het leiders gemakkelijk om de opgedane kennis in hun dagelijkse werk te integreren.

Jhana voor medewerkers

Jhana ondersteunt medewerkers bij het ontwikkelen van de essentiële persoonlijke en professionele vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de snel veranderende werkomgeving van vandaag de dag.

 1. 01
  Communiceren met emotionele intelligentie

  Zelfs moeilijke onderwerpen, zoals het opbouwen van vertrouwen, conflicthantering en uitdagende dialogen, voelen beheersbaar aan dankzij Jhana's luchtige, informele toon. De stapsgewijze instructies en voorbeeldscripts helpen de cursisten ook om zich op hun gemak te voelen bij het communiceren in uiteenlopende scenario's.

 2. 02
  Uitgroeien tot samenwerkende probleemoplossers

  Met praktische hulpmiddelen kunnen medewerkers hun vaardigheden verbeteren op het gebied van het opbouwen van vertrouwensrelaties, strategisch denken, het stellen van doelen, het leveren van waarde en nog veel meer. De hulpmiddelen kunnen worden gedeeld tussen iedereen met een FranklinCovey All Access Pass®, zodat medewerkers tijdens het leren met elkaar in contact kunnen komen.

 3. 03
  Tijd houden voor zakelijke impact

  Omdat Jhana een eenvoudig te gebruiken middel is, kunnen mensen snel en effectief werken aan het ontwikkelen van hun vaardigheden en daarna meteen weer aan de slag gaan om de doelen te bereiken die jouw organisatie helpen.

Beschikbaar in de All Access Pass

Hoe krijg je toegang

Jhana is alleen beschikbaar voor FranklinCovey All Access Pass-leden. Pashouders hebben direct toegang tot beide modules: leiders en individuele medewerkers. De twee oplossingen sluiten op elkaar aan en zorgen ervoor dat alle medewerkers - ongeacht hun rol - de middelen hebben die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben.

Neem contact op

De FranklinCovey All Access Pass biedt onbeperkte toegang tot toonaangevende content en oplossingen die jouw bereik kunnen vergroten, die je helpen om je bedrijfsdoelstellingen te bereiken en die de prestaties binnen je organisatie duurzaam kunnen beïnvloeden.

 • Programma's om persoonlijke plannen en doelen te realiseren
 • Jhana: De digitale toolkit voor managers
 • Alles uit de Personal Effectiveness Pass
 • Programma's voor bewezen resultaten op het gebied van Leiderschap
 • De meest gekozen pass
 • Programma's voor bedrijfsresultaten; sales performance, klantloyaliteit en uitvoering
 • Alle FranklinCovey content
Lees meer over de All Access Pass