Persoonlijke effectiviteit

Buitengewone persoonlijke resultaten op ieder niveau.

Franklincovey Personal Effectiveness Solutions

Hoe we helpen

Bouw aan buitengewone productiviteit, werk aan inclusiviteit en leer medewerkers de leiding te nemen over zichzelf, belangrijke doelstellingen en projecten. De praktische aanpak van FranklinCovey helpt in zes duidelijke stappen te werken aan meer persoonlijke ontwikkeling.

 1. 01
  Persoonlijk leiderschap

  Vind voldoening en balans, en werk effectief samen.

 2. 02
  Diversititeit

  Herken onbewuste bias, benut al het talent en kom samen tot betere resultaten.

 3. 03
  Prioriteren

  Besteed waardevolle tijd, aandacht en energie aan dat wat belangrijk is.

 4. 04
  Plannen

  Plan projecten en betrek betrokkenen om samen succesvoller te zijn.

 5. 05
  Communiceren

  Informeer en overtuig kraakhelder en krachtig: zowel face-to-face als virtueel.

 6. 06
  Voltooien

  Rond projecten, prioriteiten en plannen op tijd en binnen budget af.

Onze aanpak

Buitengewone resultaten op ieder niveau

Deelnemers leren effectiever handelen en samenwerken, keuzes maken, beter plannen, en duidelijker communiceren. Het zijn de belangrijkste uitdagingen in tijden van een overvloed aan informatie, afleiding en een oneindige hoeveelheid projecten die uitgevoerd moet worden. Persoonlijke effectiviteit is de basis voor productieve samenwerking in teams die samen buitengewone resultaten willen bereiken.

Groei als organisatie door verbeterde productiviteit en meer tevreden medewerkers die voldoening ervaren door een gezonde werk-privé balans. Gebruik onze oplossingen voor persoonlijke effectiviteit om iedere dag een betere bijdrage te leveren.

maak een afspraak met een expert
Mijn hele carrière ben ik sceptisch geweest over managementtraining, omdat dit vaak voelde als het aanleren van een trucje. De nalatenschap van Stephen Covey is anders en veranderde beide kanten van de werk en privé balans. Ik voelde meteen dat dit niet iets is wat je alleen leert om een betere professional te worden; het is bedoeld om van jou een gelukkiger mens te maken die in staat is om effectiever met het leven om te gaan. Sebastiaan Schepers, CTO bij Greenhouse
Veelgestelde vragen

21st century skills: Wat biedt FranklinCovey, gelinkt aan de skills voor de toekomst?

De belangrijkste vaardigheden voor de 21e eeuw zijn, naast ICT vaardigheden, ‘samenwerking’, ‘sociaal-emotionele intelligentie’, ‘kritisch denken’, ‘sociale en culturele vaardigheden’. Deze vaardigheden komen terug in verschillende FranklinCovey oplossingen, zoals bij De 7 eigenschappen van effectief leiderschap. Dit programma is gebaseerd op basisprincipes van effectiviteit. Hierdoor is het programma uitermate geschikt om aan de vaardigheden van de toekomst te werken. In een wereld die snel verandert, met continu nieuwe innovaties, bieden De 7 eigenschappen houvast en een raamwerk om te werken aan principes als empathie, integriteit, verantwoordelijkheid, focus, visie en balans. Deze principes zijn belangrijker dan ooit. Dr. Stephen R. Covey schreef: "The greater the change, the more difficult the challenges, the more relevant the habits become. Why? Because they are based on principles that endure." Ook programma’s als Onbewuste bias, Projectmanagement voor de informele projectmanager en Presentation Advantage versterken de vaardigheden voor de 21ste eeuw.

______________________________

Vitaliteit en het verlagen van stress zijn belangrijke prioriteiten bij ons. Hoe kan FranklinCovey helpen? 

FranklinCovey is heel actief op dit thema, onder andere met het programma De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit. In dit programma leren deelnemers hoe ze betere keuzes kunnen maken, waardoor ze werken met meer energie en voldoening. Het is iedere keer weer indrukwekkend om te zien hoe deelnemers na vijf weken meetbare vooruitgang hebben geboekt en een manier van werken hebben gevonden die hun vitaliteit versterkt en stress verlaagd en de resultaten op de lange termijn verhoogt. Ook bieden we de module Effectief thuiswerken aan, waarbij de focus ligt op effectief en gezond werken op afstand.

______________________________

Virtueel presenteren, communiceren en samenwerken is bij ons een grote uitdaging. Hoe kan FranklinCovey helpen?

Bij FranklinCovey bieden we een aantal oplossingen op dit gebied. Ten eerste de workshop Virtueel Presenteren. Deze workshop is gebaseerd op het programma Presentation Advantage en draait om het verbinden met je publiek, je boodschap en jezelf. We gaan specifiek in op de uitdagingen en mogelijkheden van virtueel presenteren binnen platforms als MS Teams, Zoom en Webex. Aan de hand van drie stappen, DevelopDesign – Deliver, zijn deelnemers in staat hun impact te vergroten. Andere oplossingen in het kader van virtueel communiceren en samenwerken zijn De snelheid van vertrouwen en De 7 eigenschappen van effectief leiderschap.

Stel je vraag aan ons