86.86.165.71

Basisovertuigingen van leiders die vertrouwen en inspireren

Vergroot het vertrouwen en inspireer je team

Ingrijpende veranderingen in onze wereld dwingen ons tot een nieuwe manier van leiden. De traditionele leiderschapsstijl van ‘dicteren en controleren’, die in 92% van de organisaties de overhand heeft, leidt niet tot de betrokkenheid, motivatie, samenwerking en prestaties die vandaag de dag nodig zijn. Jarenlang wordt er al gepraat over het veranderen van onze manier van leiden. Nu is het tijd om in actie te komen.

Vertrouwen en inspireren is hét leiderschapsprogramma voor onze nieuwe werkrealiteit. Leiders die vertrouwen en inspireren, behalen baanbrekende resultaten op een manier die mensen helpt om te groeien. Ze concentreren zich op het benutten, in plaats van het beheersen, van ieders potentieel. Leiders die vertrouwen en inspireren, helpen hun organisaties om te winnen op de werkplek en in de markt. Dit is precies de verandering in leiderschap waar de huidige tijd om vraagt.

Gratis gids

In 7 stappen naar een omgeving van vertrouwen met je teams

Een toolkit voor leiders op alle niveaus.

Gratis gids

6 manieren voor leiders om vertrouwen op te bouwen

Ontdek zes best practices die leiders kunnen gebruiken om vertrouwen op te bouwen binnen je organisatie.

Basisovertuigingen van leiders die vertrouwen en inspireren

Programmaoverzicht

Basisovertuigingen van leiders die vertrouwen en inspireren gaat in op vijf overtuigingen die de denkwijzen en het gedrag van leiders transformeren. Leiders die vertrouwen en inspireren, kijken vanuit een breed perspectief naar mensen en leiderschap, en passen de juiste overtuigingen over menselijke effectiviteit toe. Deze overtuigingen helpen om een leider-mindset gericht op vertrouwen en inspireren te creëren.

Basisovertuigingen van leiders die vertrouwen en inspireren is het ideale programma voor leiders die de sprong willen wagen van dicteren en controleren naar vertrouwen en inspireren. Deze 90 minuten durende module is verkrijgbaar in diverse trainingsvormen (klassikaal, live-online, on-demand).

Het programma omvat:

  • Werkboek
  • Trainerskit
  • Tools voor virtuele certificering

FranklinCovey-content in verschillende modaliteiten

Dit programma is beschikbaar in de FranklinCovey All Access Pass. Met de All Access Pass heb je altijd en overal toegang tot onze programma’s en toonaangevende content.

Live-online

Virtuele werksessies die vanaf elke locatie kunnen worden gevolgd.

Klassikaal

Werksessies op locatie die worden gegeven door onze deskundige trainers, coaches en consultants.

On-demand

Je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot onze programma’s en oplossingen.

Klantverhalen

Frito-Lay

Vertrouwen vergroten om verwachtingen te overtreffen

Waar een financiële crisis onafwendbaar leek, slaagde Frito-Lay erin om de verwachtingen te overtreffen. Door de economische recessie, inflatie en onvoorspelbare weersomstandigheden namen de prijzen in de toeleveringsketen aanzienlijk toe. Om een crisis te voorkomen, moest Frito-Lay snel omschakelen naar een ander bedrijfsmodel. Dankzij De snelheid van vertrouwen beschikten ze over de benodigde mindset en vaardigheden om zichzelf effectief door deze onzekere tijden te leiden.

Provo

Een cultuurverandering middels vertrouwen

De stad Provo in Utah (VS) had te maken met een enorme groei en toestroom van bedrijven. Ontdek hoe de stad De snelheid van vertrouwen heeft gebruikt om haar cultuur te transformeren en het positieve momentum te behouden.

Producent in de auto-industrie

Sneller excelleren

Een toonaangevende en succesvolle producent in de auto-industrie wilde graag het volledige potentieel binnen de organisatie benutten. Ontdek hoe het bedrijf de FranklinCovey All Access Pass heeft ingezet om de motivatie en betrokkenheid van medewerkers te vergroten en hen voor te bereiden op een toekomst waarin de concurrentie steeds feller wordt.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen