Creëer een werkplek waar goede ideeën ontstaan

Investeer in een cultuur waar mensen eigenschappen van effectiviteit, vertrouwen en inclusiviteit ontwikkelen en toepassen om zo het beste in je teamleden naar boven te halen.

Gratis gids

6 manieren om je organisatie inclusiever te maken

Ontdek hoe je inclusie binnen je organisatie kunt vergroten en het verschil kunt maken.

Gratis event

Neem deel aan een gratis live online event over het thema verandering

Leer hoe je reacties op verandering beheerst, hoe je je proactief kunt voorbereiden op verandering en hoe je je team effectief door verandering leidt.

Onze aanpak

FranklinCovey is wereldwijd de meest vertrouwde aanbieder van programma’s die organisaties helpen bij het creëren van een winnende cultuur.

Onze unieke aanpak combineert bewezen programma’s en oplossingen gebaseerd op jarenlang onderzoek, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie die een blijvende gedragsverandering ondersteunen en versterken.

Creëer samen met FranklinCovey een winnende cultuur

We helpen je om een inclusieve cultuur te creëren waarin veel vertrouwen heerst, zodat teamleden zichzelf durven te zijn en hun beste prestaties kunnen leveren.

We helpen organisaties om eigenschappen van effectiviteit, vertrouwen en inclusiviteit in leiders en teams te ontwikkelen. Dit leidt tot meer betrokkenheid, meer innovatie en betere resultaten.

 • Ontwikkel eigenschappen van effectiviteit zodat mensen hun beste prestaties kunnen leveren.

  Mensen die de principes van effectiviteit in de praktijk brengen:

  • Voelen meer verantwoordelijkheid voor hun eigen werk, relaties en welzijn.
  • Gaan op een productievere manier met hun werk om.
  • Gaan flexibel en veerkrachtig om met verandering.


  RESULTAAT: Ze leveren hun beste inspanningen en ideeën om bij te dragen aan de belangrijkste doelen van de organisatie en halen het beste in collega’s naar boven.

 • Creëer een omgeving van hoog vertrouwen waarin mensen effectief samenwerken.

  Mensen die de principes van hoog vertrouwen in de praktijk brengen:

  • Vergroten hun zelfvertrouwen door zich te richten op de 4 kernen van geloofwaardigheid: integriteit, intentie, capaciteiten en resultaten.
  • Bouwen vertrouwensrelaties op, waardoor werk sneller kan worden uitgevoerd.
  • Creëren een cultuur waarin mensen zich veilig voelen en risico’s durven te nemen.


  RESULTAAT: Ze verhogen het innovatietempo en ontwikkelen creatievere oplossingen, wat leidt tot betere bedrijfsresultaten.
   

 • Creëer een inclusieve cultuur waarin iedereen wordt gewaardeerd en creativiteit wordt gestimuleerd.

  Mensen die hun biases herkennen en beheersen:

  • Bouwen authentieke relaties op doordat ze leiden met empathie en nieuwsgierigheid en verschillen omarmen.
  • Weten hoe ze moed kunnen tonen en een gevoel van veiligheid en saamhorigheid kunnen creëren wanneer zij zelf of iemand in hun omgeving met biases worden geconfronteerd.
  • Creëren een cultuur waarin alle bijdragen worden gehoord en gewaardeerd.


  RESULTAAT: Er ontstaan geweldige ideeën, waarbij je toegang krijgt tot het creatieve potentieel van een divers team.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Een balans tussen werk en privéleven creëren

 • 01 Live-online

  De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit

  Bij De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit draait het niet om alles doen. Het gaat erom dat je de juiste dingen doet zonder opgebrand te raken.
  Duur: 1-2 dagen

 • 02 InSights

  Levend begraven

  Kleine afleidingen kunnen uitgroeien tot overweldigend ‘grind’ dat voorkomt dat we onze belangrijke doelen bereiken. Om je grind te kunnen wegwerken, moet je het eerst sorteren.
  Duur: 5 minuten

 • 03 Assessment

  Hoe goed zorg jij voor je eigen welzijn op de werkplek?

  Gebruik dit assessment om effectief met druk en stress om te gaan door middel van zelfontwikkeling.
  Duur: 10 minuten

 • 04 Excelerators

  Eigenschap 7: Houd de zaag scherp

  ‘Houd de zaag scherp’ betekent het behouden en verbeteren van het meest waardevolle dat je bezit: jezelf. Je ontwikkelt een uitgebalanceerd programma om jezelf continu te ontwikkelen op psychisch, sociaal-emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.
  Duur: 30-60 minuten

 • 05 Microlearning

  Stel deze week een grens tussen je werk en je privéleven en communiceer dit

  Werken in een tempo dat goed vol te houden is zonder dat dit ten koste van de werkkwaliteit gaat, is misschien gemakkelijker dan je denkt.
  Duur: 10 minuten

 • 06 InSights

  Jezelf verbeteren: Maak je eigen weer

  Laat jij andere mensen of omstandigheden jouw leven bepalen?
  Duur: 5 minuten

Klantverhalen

PepsiCo Foods

Empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie

PepsiCo Foods North America was op zoek naar een leiderschapsprogramma dat meeverandert met de ontwikkelingen op leiderschapsgebied. Ze combineerden de programma’s van FranklinCovey in een eigen CORE-leiderschapsprogramma om empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie te ontwikkelen.

Wereldwijd recruitmentbureau

Een cultuur voor wereldwijde groei creëren

Een wereldwijd recruitmentbureau wilde een kader creëren om de organisatiecultuur te versterken. Ontdek hoe zij De 4 essentiële rollen van leiderschap gebruiken om een gemeenschappelijke taal te ontwikkelen, gemeenschappelijke doelen te bepalen en om medewerkers te helpen elkaar beter te leren kennen en begrijpen.

UnitedHealth Group

Nieuwe leiders ontwikkelen in een wereldwijde en inclusieve organisatie

Walter Baumann, verantwoordelijk voor het leiderschapsprogramma van de UnitedHealth Group, deelt zijn ervaring met het gebruik van de All Access Pass om individuele bijdragers en eerstelijnsmanagers wereldwijd te helpen in hun ontwikkeling. Ontdek hoe hij onze programma’s heeft ingezet om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, effectief om te gaan met culturele verschillen en de tevredenheid te verbeteren.

Mississippi Power

Een cultuur van leiderschap en effectiviteit creëren

Door de liberalisering van de energiesector en de enorme gevolgen die dit had voor de dienstverlening, kwam Mississippi Power voor een ingrijpende organisatorische verandering te staan. Ontdek hoe Mississippi Power De 7 eigenschappen van effectief leiderschap heeft gebruikt om binnen de gehele organisatie een cultuur van leiderschap en effectiviteit te creëren.

FranklinCovey All Access Pass

Alle world-class content van FranklinCovey waar en wanneer de mensen in jouw organisatie het nodig hebben, plus de mensen en technologie om resultaten te boeken en te meten.

Lees verder

Demo aanvragen