Bevorder inclusiviteit

Haal het beste in iedereen naar boven door een inclusieve cultuur te creëren.

Creëer een inclusieve cultuur

Inclusie op de werkplek is essentieel voor het succes van je organisatie. Een verscheidenheid aan talent brengt een veelheid aan inzichten, ideeën en sterke punten met zich mee. Maar echte inclusiviteit vereist een omgeving waarin iedereen het gevoel heeft erbij te horen en waarin alle bijdragen worden aangemoedigd en verwelkomd.

Om inclusiviteit te bevorderen, is het belangrijk dat iedereen zich bewust is van de eigen, onbewuste biases die het eigen potentieel en dat van anderen kunnen beperken. Inclusiviteit vereist een omgeving waar empathie, bescheidenheid, aanpassingsvermogen, eerlijkheid en redelijkheid de norm vormen, mensen respectvol met elkaar omgaan en iedereen wordt gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd.

Elke organisatie kan inclusief gedrag ontwikkelen dat het succes van individuele medewerkers en de organisatie als geheel ondersteunt. Met onze bewezen programma’s en oplossingen gebaseerd op tijdloze principes, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie bied je jouw team de benodigde middelen en inzichten om bias te herkennen en aan te pakken, een gevoel van verbondenheid te bevorderen en een echt inclusieve cultuur te creëren.

Belangrijkste vaardigheden voor het bevorderen van inclusiviteit

Om inclusiviteit te bevorderen op het werk, op school of in je buurt is het belangrijk dat je bias herkent en aanpakt, openstaat voor verschillende standpunten en iedereen het gevoel geeft dat ze erbij horen.

Bias herkennen

Herken wanneer bias invloed heeft op ideeën of situaties

Bias beperken

Volg de principes van inclusiviteit bij het uitvoeren van leiderschapstaken zoals werving en selectie, delegeren en feedback geven

Werken met verschillende culturen en achtergronden

Creëer een teamcultuur waarin iedereen zich prettig voelt, ongeacht achtergrond of afkomst

Verbondenheid creëren

Creëer een inclusieve omgeving waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd

Gratis gids

Manage je biases en je team

Leer nieuwe strategieën om je persoonlijke biases als leider te herkennen en wat je kunt doen om ze te beheersen.

Gratis event

Neem deel aan een gratis live online event over diversiteit & inclusie

Ontdek veelvoorkomende soorten bias en wat je organisatie kan doen om een omgeving te creëren waarin iedereen wordt gerespecteerd, betrokken en gewaardeerd.

Klantverhalen

UnitedHealth Group

Nieuwe leiders ontwikkelen in een wereldwijde en inclusieve organisatie

Walter Baumann, verantwoordelijk voor het leiderschapsprogramma van de UnitedHealth Group, deelt zijn ervaring met het gebruik van de All Access Pass om individuele bijdragers en eerstelijnsmanagers wereldwijd te helpen in hun ontwikkeling. Ontdek hoe hij onze programma’s heeft ingezet om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, effectief om te gaan met culturele verschillen en de tevredenheid te verbeteren.

PepsiCo Foods

Empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie

PepsiCo Foods North America was op zoek naar een leiderschapsprogramma dat meeverandert met de ontwikkelingen op leiderschapsgebied. Ze combineerden de programma’s van FranklinCovey in een eigen CORE-leiderschapsprogramma om empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie te ontwikkelen.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Onbewuste bias begrijpen en aanpakken

 • 01 Live-online

  Onbewuste bias: Bias begrijpen om potentieel optimaal te ontwikkelen

  Met onbewuste biases voorkomen onze hersenen overbelasting, maar deze biases kunnen prestaties negatief beïnvloeden en leiden tot slechte besluitvorming. Help leiders en teamleden om bias aan te pakken, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en de prestaties binnen de gehele organisatie verbeteren.

  Duur: 1 dag

 • 02 Microlearning

  7 veelvoorkomende misvattingen over onbewuste bias

  Iedereen heeft biases. Zodra je weet wat jouw bias-valkuilen zijn, kun je specifieke tactieken toepassen om jezelf te corrigeren.

  Duur: 10 minuten

 • 03 Microlearning

  9 Tips om goed te luisteren en je beter in te leven in je collega’s

  Een van de meest effectieve manieren om bias aan te pakken, is je verdiepen in anderen en in wat zij belangrijk vinden.

  Duur: 10 minuten

 • 04 10-minutenopdracht

  Kom op voor een goed idee van iemand wiens ideeën vaak over het hoofd worden gezien

  We geloven maar al te graag dat op de werkplek de beste ideeën overwinnen. Maar is dat wel zo?

  Duur: 10 minuten

 • 05 Excelerators

  Relatievertrouwen

  Creëer vertrouwen binnen je team en verbeter de bedrijfsresultaten. Ontdek hoe je tegelijkertijd conflicten oplost, anderen ondersteunt, zakelijke relaties verbetert en producten sneller op de markt brengt.

  Duur: 30-60 minuten

Help je organisatie om inclusie op de werkplek tot een prioriteit te maken.

Vraag een demo aan

Demo aanvragen