The 4 Essential Roles of Leadership (Engels gesproken)

Duur

2 dagen

Taal

Engels

Prijs

€ 1.745,00 ex. BTW

Leiderschapsontwikkeling

Als senior leider heb je een enorme impact op alle prestaties binnen je organisatie: met de snelle veranderingen die wij tegenwoordig meemaken, moet je talloze beslissingen nemen en word je geconfronteerd met problemen waar je nog niet eerder tegenaan bent gelopen. Wat gisteren nog werkte, kan van de ene dag op de andere dag zijn veranderd. De snelheid is onverbiddelijk, de inzet is hoog, maar de beloningen zijn groot voor diegenen die een team kunnen leiden en consistent buitengewone resultaten behalen

Doe mee met De 4 essentiële rollen van leiderschap en leer over de 4 rollen die leiders spelen die in hoge mate voorspellend zijn voor succes. Ze zijn essentieel, want als leiders zichzelf en hun teams bewust leiden in afstemming met deze rollen, leggen ze de basis voor effectief leiderschap. Na deze workshop weet je wat een effectieve leider onderscheidt en kun je deze vaardigheden consequent toepassen in jouw leiderschapsrol. 


De 4 essentiële rollen van leiderschap

 1. Vertrouwen vergoten
  Jij bent de geloofwaardige leider die andere mensen graag volgen — een leider met een goed ontwikkeld karakter en de juiste competenties.
 2. Visie creëren
  Geef duidelijkheid waar je team naartoe gaat en hoe ze dit gaan bereiken.
 3. Strategie uitvoeren
  Bereik continu resultaten met elkaar via gestroomlijnde processen, focus en discipline in de uitvoering.
 4. Potentieel coachen
  Spreek het potentieel van elk teamlid aan om prestaties te verbeteren, problemen op te lossen en hun carrière te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Inhoud van het programma

Deze tweedaagse workshop bestaat uit twee aaneengesloten dagen, inclusief gehele ontzorging van maaltijden, drinken en overnachting in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Vooraf vul je een 360-graden assessment in. Dit geeft je inzicht in waar je nu staat en wat je sterke punten zijn. Ook helpt het je bij het bepalen van je ontwikkelvraag. In deze workshop zul je verschillende werkvormen ervaren. Er is tijd voor interactie en reflectie en je vertrekt met een plan van aanpak. Na een half jaar doe je het assessment opnieuw en meet je je voortgang.

Wat gaat het je opleveren?

 • Bouw vertrouwen, te beginnen met je eigen karakter en competentie.
 • Creëer een gedeelde visie en strategie en communiceer deze zo’n manier dat anderen je zullen volgen op de ingeslagen weg.
 • Voer je visie en strategie van begin tot eind uit, met en door anderen.
 • Ontwikkel het leiderschapspotentieel in anderen en verbeter prestaties door regelmatige feedback en coaching.

Deelnemersmaterialen

 • Werkboek
 • 360-graden assessment
 • Leiderschap implementatieplan
 • Leiderschapskaarten
 • Certificaat van deelneming

Inclusief:

Dag 1
Ontbijt, ochtendtussendoortje, uitgebreide lunch, middagsnack, diner met 2 drankjes naar keuze en overnachting

Dag 2
Ontbijt, ochtendtussendoortje, uitgebreide lunch en middagsnack


We helpen je graag.

Demo aanvragen