De FranklinCovey All Access Pass

Vergroot je bereik, behaal je bedrijfsdoelstellingen en beïnvloed de prestaties duurzaam met onbeperkte toegang tot onze programma’s, tools, video’s en meer.

Altijd en overal toegang tot de content, tools en technologie van FranklinCovey

Met een combinatie van effectieve programma’s en oplossingen, deskundige ondersteuning, een dynamisch platform voor gedragsverandering en metingen, ondersteunen we de ontwikkelpaden van leiders en teams, zodat ze keer op keer uitzonderlijke resultaten kunnen behalen.

Wanneer organisaties met ons samenwerken, veranderen mensen hun gedrag – zowel individueel als collectief – op een manier die grote impact heeft. Samen lossen ze de belangrijkste problemen van hun organisatie op en bereiken ze baanbrekende resultaten.

De FranklinCovey All Access Pass helpt je om het meeste uit je investering in training en ontwikkeling te halen door toegang te bieden tot toonaangevende content en technologie. Daarnaast staan onze deskundige experts voor je klaar om een unieke leerervaring te ontwerpen die is afgestemd op de behoeften van je organisatie.

De All Access Pass is ontworpen met in het achterhoofd de meest urgente uitdagingen van medewerkers en managers. Het beste van FranklinCovey afgestemd op de specifieke behoeften en ambities van jouw organisatie – nu, straks en in de toekomst.

 • FLEXIBILITEIT: Kies uit de verschillende modaliteiten of combineer ze: klassikaal, live online, on-demand en/of met de inzet van interne trainers.
 • IMPACT: Organiseer de content rond specifieke behoeften en ambities van je organisatie.
 • WAARDE: Bereik veel meer mensen in je organisatie, tegen een lagere prijs per medewerker.

Wat is inbegrepen?

Als pashouder heb je toegang tot alle tools, assessments, video’s, online leermodules en programma’s van FranklinCovey (klassikaal, live online en on-demand).

Content

Met onze programma’s en oplossingen die zijn gebaseerd op de tijdloze principes van menselijke effectiviteit, kun je jouw leiders helpen om zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Mensen

Benut de uitgebreide kennis en ervaring van onze consultants of certificeer eigen, interne trainers voor programma’s die voor jouw organisatie interessant zijn.

Technologie

Onze innovatieve technologie helpt de betrokkenheid van medewerkers bij hun leertraject te waarborgen en helpt hen om hun voortgang op weg naar een blijvende gedragsverandering te meten en te volgen.

Diensten

Maak gebruik van onze professionele diensten om programma’s op maat te ontwikkelen voor een grotere impact.
Quote PNG

Met de All Access Pass hebben we een geweldig leiderschapsprogramma kunnen ontwikkelen tegen een betaalbare prijs. Het feit dat alle content on-demand, live online en klassikaal beschikbaar is, maakt dat al onze leiders kunnen deelnemen ongeacht waar of in welke tijdzone ze zich bevinden. De All Access Pass heeft ons echt geholpen de gewenste verandering te bereiken.

— Julie Moore, Manager of Career Development, Gainwell Technologies

Kies de All Access Pass die het beste werkt voor jouw organisatie

Personal Effectiveness Pass

Ontwikkel eigenschappen van effectiviteit in elk individu en versterk de vaardigheden die je organisatie vooruit helpen.

Met deze pas heb je daarnaast ook toegang tot:

 • De 7 eigenschappen van effectief leiderschap
 • De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit
 • Projectmanagement voor de informele projectmanager
 • Leading Customer Loyalty
 • En nog veel meer

All Access Pass

Ontwikkel effectieve leiders die hun eigen potentieel zien en mensen samenbrengen om baanbrekende resultaten te behalen. Omvat alle content die is inbegrepen in de Personal Effectiveness Pass.

Met deze pas heb je daarnaast ook toegang tot:

 • Leiden met de snelheid van vertrouwen
 • De 4 essentiële rollen van leiderschap
 • De 6 cruciale vaardigheden voor het leiden van een team
 • En nog veel meer

All Access Pass Plus

Gebruik een gemeenschappelijk uitvoeringskader waarmee je grote groepen mensen beweegt om de belangrijkste doelen te bereiken. Omvat alle content die is inbegrepen in de All Access Pass.

Met deze pas heb je daarnaast ook toegang tot:

 • De 4 disciplines van uitvoering
 • Leading Customer Loyalty
 • Strikingly Different Selling
 • En nog veel meer

Klantverhalen

ViaWest

Het fundament voor goed presterende teams

ViaWest wilde een nieuw leiderschapsprogramma implementeren om hun medewerkers op verschillende locaties beter te ondersteunen en zich te richten op het creëren van goed presterende teams. Ontdek hoe ViaWest met de FranklinCovey All Access Pass hun leiderschapsprogramma heeft uitgebreid om goed presterende teams te creëren en verder te ontwikkelen.

Non-profitorganisatie

Betekenisvolle resultaten voor de gemeenschap

Een van de grootste non-profitorganisaties in het westen van de Verenigde Staten had een onduidelijke missie en te veel goede ideeën. Om hun impact te vergroten, hebben ze geleerd zich te concentreren op het uitvoeren van hun belangrijkste prioriteiten.

Orbitz Worldwide

Leren en werken helpt eerstelijns managers om een hoger niveau te bereiken

Eerstelijns managers moesten nieuwe vaardigheden leren om hun teamleden te ondersteunen in hun ontwikkeling. Uit het medewerkersonderzoek kwam namelijk naar voren dat medewerkers meer mogelijkheden voor carrièreontwikkeling wilden dan ze nu van hun managers kregen. Voor Laura Jones, Director of Talent Development bij Orbitz, was dit een teken dat er sprake was van een grote vaardigheidskloof.

The Christ Hospital Health Network

Microlearning voor schaalbare leiderschapsontwikkeling

TCHHN heeft leiderschapsvaardigheden ontwikkeld die hen helpen bepalen hoe effectief leiderschap er nu en in de toekomst uitziet. Ze gebruikten dit nieuwe leiderschapstraject vervolgens om de ontwikkeling van hun leiders op alle niveaus in de organisatie tot een van hun prioriteiten te maken.

24

talen waarin onze programma’s beschikbaar zijn supported in the All Access Pass

$200mm+

geïnvesteerd in onderzoek, programma’s en technologische ontwikkeling

35+

jaar ervaring waarin we honderdduizenden praktijkervaringen hebben opgedaan

Gratis gids

Help je team excelleren in deze nieuwe realiteit van werken op afstand

Deze 8 tips om de betrokkenheid, samenwerking en het moraal te vergroten, helpen je om ervoor te zorgen dat elk teamlid betrokken blijft – ongeacht waar ze werken.

Gratis event

Neem deel aan een gratis live online event over het thema leiderschap

Leer het bereik van je organisatie te vergroten, bedrijfsresultaten te behalen en prestaties duurzaam te beïnvloeden.

FranklinCovey-content in verschillende modaliteiten

Live-online

Virtuele werksessies die vanaf elke locatie kunnen worden gevolgd.

Klassikaal

Werksessies op locatie die worden gegeven door onze deskundige trainers, coaches en consultants.

On-demand

Je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot onze programma’s en oplossingen.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen. Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Vergroot het aantal multipliermomenten

 • 01 Excelerators

  Het multiplier-effect

  De beste leiders benutten en vergroten de intelligentie in hun team. Door bepaalde aspecten van je gedrag te veranderen, kun je een multiplier-effect creëren waarmee je de intelligentie en capaciteiten van je teamleden versterkt.
  Duur: 30-60 minuten

 • 02 Microlearning

  Welke waarschuwingssignalen horen bij jouw onbewuste diminisher-neigingen?

  Jouw sterke punten als individuele bijdrager kunnen de intelligentie van anderen beperken. Gebruik dit assessment om te ontdekken met welk gedrag je de groei van anderen belemmert.
  Duur: 5 minuten

 • 03 Live-online

  Multipliers: Hoe de beste leiders de intelligentie in hun team benutten en vergroten

  De beste leiders zijn multipliers die de intelligentie van anderen naar boven halen. Ontdek hoe je een multiplier wordt en betere prestaties levert door de capaciteiten van de mensen om je heen te benutten en te ontwikkelen.
  Duur: 1 dag

 • 04 InSights

  Jezelf verbeteren: Praat minder, luister beter

  Door echt naar de ander te luisteren laat je jouw betrokkenheid zien. Luister je alleen naar anderen met de intentie om te reageren?
  Duur: 5 minuten

 • 05 Exclerators

  Een gedeelde visie en strategie creëren

  Elke inspirerende leider moet diens visie zodanig communiceren dat dit anderen stimuleert om te helpen deze visie te realiseren.
  Duur: 30-60 minuten

Webcast Icon

Sluit aan bij een event

Ontdek het aanbod gratis events van onze toonaangevende experts. Leer hoe je belangrijke uitdagingen binnen je organisatie aanpakt om baanbrekende resultaten te behalen.

Lees verder

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen