86.86.165.71

De 7 eigenschappen: Leider implementatie

Coach je team naar betere prestaties.

De 7 eigenschappen: Leider implementatie ondersteunt de toepassing van De 7 eigenschappen van effectief leiderschap Signature editie 4.0 in teams, afdelingen en organisaties.

Deze nieuwe, eendaagse werksessie is gebaseerd op wereldwijd onderzoek onder klanten die met succes de 7 eigenschappen binnen hun organisatie hebben geïmplementeerd. Tijdens de werksessie leren leiders hoe ze deze 7 eigenschappen tot het besturingssysteem voor hun teams, afdelingen en organisaties maken.

Gratis gids

De 7 eigenschappen van effectief leiderschap: Maak kennis met de principes uit de bestseller

De wereld waarin we leven, verandert continu. Pas tijdloze principes toe om te excelleren in een veranderende wereld.

Gratis Event

Neem deel aan een gratis live online event over persoonlijke effectiviteit

Help je leiders het karakter, de mindset, de vaardigheden en het gedrag te ontwikkelen waarmee zij hun teams kunnen inspireren en uitzonderlijke resultaten behalen.

1

Eigenschap 1: Wees proactief

Richt je op wat je kunt beïnvloeden en niet op wat je niet kunt beïnvloeden.

Lees verder
2

Eigenschap 2: Begin met het eind in gedachten

Definieer duidelijke criteria voor succes en stel een plan op om aan deze criteria te voldoen.

Lees verder
3

Eigenschap 3: Belangrijke zaken eerst

Doe de belangrijke zaken eerst, zonder je te laten afleiden door de waan van de dag.

Lees verder
4

Eigenschap 4: Denk win-win

Werk effectiever samen door relaties met hoog vertrouwen op te bouwen.

Lees verder
5

Eigenschap 5: Eerst begrijpen, dan begrepen worden

Verdiep je in de behoeften van de ander. Dit vormt de basis voor wederzijds begrip.

Lees verder
6

Eigenschap 6: Creëer synergie

Benut diversiteit om tot innovatieve oplossingen te komen die voldoen aan de verwachtingen van alle belangrijke stakeholders.

Lees verder
7

Eigenschap 7: Houd de zaag scherp

Maak tijd vrij voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling, zodat er een goede balans tussen werk en privé is en je energieniveau en motivatie op peil blijven.

Lees verder

Programmaoverzicht

Committeer je aan het implementeren van de 7 eigenschappen

Deelnemers bepalen wat zij persoonlijk gaan doen om een effectief team op te bouwen en stellen een bijdrage statement op om een effectievere leider te worden.

Modelleer de 7 eigenschappen

Deelnemers bepalen welk type leider ze willen zijn en leren hoe ze de 7 eigenschappen kunnen modelleren door de eigenschappen bewust in de praktijk te brengen. Ze ontwikkelen daarbij bovendien hun vaardigheden in het vragen en ontvangen van feedback.

Versterk de 7 eigenschappen

Deelnemers creëren een effectieve omgeving voor leiders en teams door de 7 eigenschappen altijd en overal toe te passen. Ze leren hoe ze teamleden effectief kunnen coachen door zich te richten op wat teamleden goed doen. Daarnaast moedigen ze hun teamleden aan om kritisch naar hun eigen gedrag te kijken, luisteren ze empathisch en helpen ze hen om beter begrepen te worden. De wekelijkse ijkpunten zorgen ervoor dat de 7 eigenschappen stevig verankerd worden in de teamcultuur.

FranklinCovey-content in verschillende modaliteiten

Dit programma is beschikbaar in de FranklinCovey All Access Pass. Met de All Access Pass heb je altijd en overal toegang tot onze programma’s en toonaangevende content.

Live-online

Virtuele werksessies die vanaf elke locatie kunnen worden gevolgd.

Klassikaal

Werksessies op locatie die worden gegeven door onze deskundige trainers, coaches en consultants.

On-demand

Je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot onze programma’s en oplossingen.

Klantverhalen

Mary Kay China

Een organisatiecultuur bouwen met de 7 eigenschappen

Mary Kay China gebruikt De 7 eigenschappen van effectief leiderschap om een sterke cultuur en betrokkenheid te creëren in de organisatie. Ontdek hoe medewerkers de 7 eigenschappen toepassen om deze sterke cultuur te waarborgen en hoe dit helpt om het personeelsverloop terug te brengen.

Internationaal accountantskantoor

Eenheid creëren na een fusie

Een internationaal accountantskantoor wil na een recente fusie een gezamenlijke taal creëren om de eenheid binnen het team te waarborgen. Ontdek hoe ze De 7 eigenschappen van effectief leiderschap hebben gebruikt om het gedrag en de mindset van medewerkers te transformeren en hoe dit de bedrijfsresultaten positief beïnvloedt.

Wereldwijde voedselproducent

Groei stimuleren door de ontwikkeling van medewerkers

Een wereldwijde voedselproducent focust zich op de ontwikkeling van zijn medewerkers om de groei in meerdere markten te stimuleren. Dankzij het programma De 7 eigenschappen van effectief leiderschap blijven medewerkers zichzelf continu uitdagen en ligt het bedrijf op koers om de beoogde groeidoelstelling te bereiken.

Mississippi Power

Een cultuur van leiderschap en effectiviteit creëren

Door de liberalisering van de energiesector en de enorme gevolgen die dit had voor de dienstverlening, kwam Mississippi Power voor een ingrijpende organisatorische verandering te staan. Ontdek hoe Mississippi Power De 7 eigenschappen van effectief leiderschap heeft gebruikt om binnen de gehele organisatie een cultuur van leiderschap en effectiviteit te creëren.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen