Impactplatform

De gemakkelijkste en effectiefste manier om gedragsverandering binnen je organisatie te bereiken.

Toonaangevende content, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie die blijvende gedragsverandering teweegbrengen.

Onze programma’s bieden een unieke combinatie van content, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie. Zo helpen we organisaties de gedragsverandering te realiseren die nodig is om baanbrekende resultaten te behalen en een cultuur te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en het beste in zichzelf naar boven haalt.

De innovatieve technologie achter het impactplatform van FranklinCovey helpt iedereen binnen je organisatie om de mindset en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om de beste prestaties te leveren.

Bij het impactplatform staat de gebruiker centraal. De toegankelijke en aantrekkelijke content motiveert gebruikers om de geleerde lessen en vaardigheden in de praktijk toe te passen en zichzelf zo verder te ontwikkelen.

Ons platform komt ook tegemoet aan de behoeften van drukbezette L&D-leiders. Beheerders kunnen eenvoudig content beheren en resultaten meten, en hebben daarnaast toegang tot betrouwbare inzichten die hen helpen om goede, strategische beslissingen te nemen op het gebied van training en ontwikkeling.

Het platform helpt bovendien de betrokkenheid van gebruikers bij hun leertraject en ontwikkeling te vergroten door automatisch de bij de content behorende praktijkopdrachten, opvolging en 360°-diagnoses te sturen.

Maak kennis met het impactplatform van FranklinCovey

Quote PNG

Het impactplatform van FranklinCovey richt zich op de belangrijkste pijnpunten van L&D professionals: toepassing en versterking. Het stelt mij in staat om vanuit mijn rol veel mensen te bereiken op een manier die van betekenis is en medewerkers en leiders een dynamische leerervaring te bieden.

— VP Talent Development, Financial Services

Voordelen van het impactplatform

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om gebruikers te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

 • 01

  360°-diagnose

  De 360°-diagnose van FranklinCovey omvat meer dan 25 vaardigheden en helpt gebruikers en beheerders om hiaten in vaardigheden te bepalen, resultaten te meten en leerervaringen te sturen.

 • 02

  Module

  Modules zijn leerervaringen waarbij gebruikers gedurende meerdere weken met content en programma’s van FranklinCovey aan de slag gaan.

 • 03

  Doorlopend leren

  Via praktijkopdrachten, geautomatiseerde opvolging, on-demand modules en een nieuwe 360°-diagnose kunnen gebruikers de geleerde lessen en vaardigheden toepassen.

Ontdek de modules op het impactplatform

We helpen je graag.

Demo aanvragen