86.86.165.71

Doorlopend leren

Pas geleerde lessen en vaardigheden bewust toe om blijvende gedragsverandering te bereiken.

Toonaangevende content en innovatieve technologie die blijvende gedragsverandering ondersteunen en verankeren.

Gedragsverandering vereist meer dan alleen theoretische kennis. Bij FranklinCovey zijn we ervan overtuigd dat blijvende gedragsverandering alleen kan worden bereikt wanneer mensen geleerde lessen en vaardigheden doelbewust in de praktijk toepassen.

Ons gebruiksvriendelijke platform motiveert gebruikers om de opgedane kennis en vaardigheden doelbewust in de praktijk toe te passen door een 360°-diagnose, inspirerende content, en een veilige oefenomgeving te bieden.

De functionaliteiten in het platform vergroten de betrokkenheid van gebruikers bij hun leertraject en ontwikkeling met blijvende resultaten tot gevolg.

Praktijkopdrachten

Praktijkopdrachten moedigen gebruikers aan om de geleerde lessen en vaardigheden in de praktijk toe te passen en hier verantwoording over af te leggen om de impact te vergroten.

Geautomatiseerde opvolging

Gebruikers ontvangen regelmatig e-mails met microlearning-content om de ontwikkeling van de geleerde vaardigheden te verankeren en hen te helpen bij het consequent toepassen van de vaardigheden.

360°-diagnose

De 360°-diagnose helpt gebruikers te bepalen waar in hun ontwikkeling ze staan en op welke gebieden ze zich verder kunnen ontwikkelen. Met de nieuwe 360°-diagnoses kunnen gebruikers hun voortgang volgen.

On-demand modules

On-demand modules zijn leerervaringen waarbij gebruikers gedurende meerdere weken met content en programma’s van FranklinCovey aan de slag gaan. Gedurende deze periode ontvangen gebruikers leeractiviteiten, praktijkopdrachten en geautomatiseerde herinneringen via e-mail.

On-demand micromodules

On-demand micromodules zijn gericht op de ontwikkeling van specifieke vaardigheden en kunnen in slechts enkele minuten worden voltooid. Gedurende drie weken ontvangen gebruikers regelmatig nieuwe leeractiviteiten.

Microlearning

Microlearning helpt gebruikers om acute problemen waarmee ze worden geconfronteerd aan te pakken. De speciale vaardighedenpagina’s bieden relevante content, artikelen en video’s die gebruikers kunnen helpen.

Quote PNG

We zijn fan van de programma’s van FranklinCovey, omdat onze managers en leiders met deze programma’s een gezamenlijke taal ontwikkelen. Een gezamenlijke taal en gezamenlijke tools helpen onze teams effectiever samen te werken en vergroten de betrokkenheid.

— Training & Development Manager, ingenieursbureau

We helpen je graag.

Demo aanvragen