86.86.165.71

Impactplatform voor gebruikers

Help gebruikers om het meeste uit hun professionele ontwikkeling te halen.

Toonaangevende content en innovatieve technologie die je ontwikkeling stimuleren.

De toegankelijke en aantrekkelijke content op het impactplatform motiveert gebruikers om de geleerde lessen en vaardigheden in de praktijk toe te passen en zichzelf zo verder te ontwikkelen.

Het platform biedt gebruikers verschillende leerervaringen, waaronder een 360°-dianose, ontwikkelpaden, geautomatiseerde opvolging en praktijkopdrachten, die een blijvende gedragsverandering ondersteunen en versterken, en de betrokkenheid van gebruikers bij hun leertraject vergroten.

Het impactplatform helpt gebruikers hun vaardigheden te ontwikkelen en van binnenuit een positieve en blijvende gedragsverandering te bereiken.

Welkom gebruikers: aan de slag met het impactplatform van FranklinCovey

Persoonlijke leerervaring

Met onze gepersonaliseerde on-demand modules kunnen gebruikers waar en wanneer ze willen, werken aan de ontwikkeling van nieuwe effectieve mindsets en gedragingen. Zodra gebruikers inloggen op het impactplatform krijgen ze 3 eenvoudige vragen waarna ze kunnen zien welke modules er voor hen worden aangeraden. Gebruikers kunnen binnen enkele seconden on-demand modules bekijken en zich erop abonneren. Het platform verstuurt automatisch leeractiviteiten, praktijkopdrachten en herinneringen.

Modules

On-demand modules zijn leerervaringen waarbij gebruikers gedurende meerdere weken met content en programma’s van FranklinCovey aan de slag gaan. Gedurende deze periode ontvangen gebruikers leeractiviteiten, praktijkopdrachten en geautomatiseerde herinneringen via e-mail.

Micromodules

On-demand micromodules zijn gericht op de ontwikkeling van specifieke vaardigheden en kunnen in slechts enkele minuten worden voltooid. Gedurende drie weken ontvangen gebruikers regelmatig nieuwe leeractiviteiten.

Microlearning

Microlearning helpt gebruikers om acute problemen waarmee ze worden geconfronteerd aan te pakken. De speciale vaardighedenpagina’s bieden relevante content, artikelen en video’s die gebruikers kunnen helpen.

Quote PNG

Voor mij was de 360°-diagnose de ideale tool om te bepalen op welke specifieke gebieden ik me nog verder kon ontwikkelen.

— Gebruiker, non-profitorganisatie in de gezondheidssector

We helpen je graag.

Demo aanvragen