Impactplatform voor beheerders

Met het beheerdersplatform kunnen beheerders ontwikkelpaden en content aanbieden en beheren, en resultaten meten.

Toonaangevende content en innovatieve technologie ondersteunen en versterken een blijvende, meetbare gedragsverandering binnen de organisatie.

Het beheerdersplatform is ontworpen voor het beheren van content en meten van resultaten. Het biedt betrouwbare inzichten om goede, strategische beslissingen te kunnen nemen op het gebied van training en ontwikkeling.

Welkom beheerders: aan de slag met het impactplatform van FranklinCovey

Eenvoudig

Wijs eenvoudig alle typen content toe

Via het gebruiksvriendelijke platform kunnen beheerders snel en eenvoudig content aan gebruikers toewijzen. Het platform verstuurt vervolgens automatisch de bijbehorende uitnodigingen, berichten voor opvolging en 360°-diagnoses die ervoor zorgen dat gebruikers betrokken blijven bij hun leertraject en hun ontwikkeldoelen bereiken.

Krachtig

Krachtige content in verschillende uitvoeringsvormen

Onze content is gebaseerd op tijdloze principes die de ontwikkeling van persoonlijke en professionele vaardigheden ondersteunen. De content wordt in verschillende vormen aangeboden, waaronder klassikaal, live-online en on-demand ontwikkelpaden of microlearning-modules, om zo tegemoet te komen aan de behoeften van elke gebruiker.

Meetbaar

Meetbare resultaten

In het platform kunnen beheerders activiteitenrapporten, grafieken en statistieken genereren die inzicht bieden in de ROI en helpen om goede, strategische beslissingen te nemen op het gebied van training en ontwikkeling.

Training

Trainerscertificering

Trainers kunnen zich via het beheerdersplatform certificeren als erkende FranklinCovey-trainer. Het platform biedt daarnaast toegang tot alle materialen voor trainers en gebruikers.

Quote PNG

Het impactplatform is een aanwinst voor onze organisatie, omdat we met het platform bewezen toonaangevende content kunnen aanbieden die is afgestemd op de behoeften van onze teamleden. Ze kunnen hun vaardigheden beoordelen met de 360°-diagnose, ze kunnen resultaten analyseren en hun vaardigheden verder ontwikkelen. En dat allemaal vanuit één interface.

— Ian LeBlanc, Manager, Global Learning & Development | OneStream Software

We helpen je graag.

Demo aanvragen