EN

FranklinCovey Microlearning voor managers

Bijblijven in een snel veranderende wereld

Om succesvol te blijven met je organisatie moeten medewerkers gefocust blijven op hun belangrijkste taken. In de snel veranderende werkomgeving van vandaag moeten ze, naast hun primaire taken, ook effectieve relaties kunnen opbouwen, problemen oplossen, innovatief denken en effectief communiceren. Wanneer je medewerkers deze vaardigheden ontwikkelen, zullen ze het verschil maken in het succes van je organisatie.

Belangrijk hierbij is dat medewerkers de mogelijkheid hebben om de ontwikkeling van deze vaardigheden in hun overvolle agenda in te passen.

Gratis gids

7 manieren om meer te halen uit 1-op-1’s met je manager

Gebruik deze tool om iedereen binnen je organisatie te helpen meer uit hun 1-op-1’s te halen.

Gratis gids

5 vragen ter voorbereiding op meer productieve vergaderingen

We kennen allemaal de kwelling van saaie, ongeorganiseerde en ronduit nutteloze vergaderingen. Als je alle kosten van onproductieve meetings voor je organisatie berekent, loopt het al snel op. Om vergaderingen productiever te maken, is een beetje voorbereiding al heel efficiënt.

Korte en krachtige leerstof voor het verbeteren en ondersteunen van prestaties van leiders

Microlearning fungeert als een virtuele mentor die de vaardigheden van leiders helpt te ontwikkelen. Gebruikers ontvangen via de wekelijkse nieuwsbrief praktische ideeën en advies, en hebben toegang tot een uitgebreide collectie van bijna 2.000 video’s, artikelen en tools.

De Microlearning-bibliotheek biedt verschillende interfaces en nieuwsbrieven per rol: leider of individuele bijdrager. Hierdoor ontvangt iedere gebruiker op maat gemaakte, relevante content gebaseerd op persoonlijke interesses en werkzaamheden.

Voordelen:

  • Leiders en individuele bijdragers ontvangen wekelijks een nieuwsbrief met tips en relevante informatie.
  • De website biedt toegang tot twee bibliotheken: een voor leiders en een voor individuele bijdragers.
  • De website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik zodat gebruikers vanaf elk apparaat toegang hebben.
  • Ontvang ieder kwartaal een engagementrapport en houd zicht op wat er leeft onder je medewerkers.
  • De website wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe, actuele content.

De sleutel tot persoonlijke effectiviteit

Op koers blijven voor de bedrijfsdoelstellingen

Met het gebruiksvriendelijke Microlearning vinden managers snel een oplossing voor problemen die hun doelstellingen in de weg zitten. Of dat nou het verbeteren van de verkoopcijfers is, het verhogen van de klanttevredenheid of het trainen van medewerkers.

Toptalent aantrekken en behouden

Praktische tools helpen leiders bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van werving, coaching, het opbouwen van vertrouwen, het ontwikkelen van anderen en andere essentiële vaardigheden.

Gelijk toepasbaar in de dagelijkse praktijk

De prettige, informele interface van Microlearning overtuigt iedereen. Met de stap-voor-stap handleidingen, worksheets en voorbeeldscripts wordt het heel makkelijk om de opgedane kennis in je dagelijkse werkzaamheden te integreren.

FranklinCovey-content in verschillende modaliteiten

Dit programma is beschikbaar in de FranklinCovey All Access Pass. Met de All Access Pass heb je altijd en overal toegang tot onze programma’s en toonaangevende content.

Live-online

Virtuele werksessies die vanaf elke locatie kunnen worden gevolgd.

Klassikaal

Werksessies op locatie die worden gegeven door onze deskundige trainers, coaches en consultants.

On-demand

Je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot onze programma’s en oplossingen.

Klantverhalen

Orbitz

Leren en werken helpt eerstelijns managers om een hoger niveau te bereiken.

Uit het wereldwijde medewerkersonderzoek van Orbitz kwam naar voren dat er behoefte was aan mogelijkheden voor carrièreontwikkeling. In reactie hierop richtte Orbitz zich op de ontwikkeling van hun eerstelijns managers. Ontdek hoe managers Microlearning hebben gebruikt om teamleden effectiever te coachen, te motiveren en te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Informatica

Hoe de ontwikkeling van nieuwe leiders tot een concurrentievoordeel leidt.

In een sector waar de strijd om toptalenten steeds heviger wordt, ging Informatica op zoek naar een effectieve eLearning-oplossing voor zijn nieuwe en eerstelijns leiders. Ontdek hoe hun leiders dankzij de hoogwaardige content en wekelijkse nieuwsbrief van Microlearning een concurrentievoordeel hebben behaald.

Groupon

Effectieve managers als middel om de medewerkersbetrokkenheid te vergroten.

Groupon was op zoek naar een oplossing waarmee ineffectieve leiders essentiële leiderschapsvaardigheden konden ontwikkelen. Ontdek hoe Microlearning heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van hun leiders waardoor de medewerkersbetrokkenheid is toegenomen.

Vibe Group

Schaalbaar trainings- en ontwikkelprogramma

Vibe Group is een snelgroeiend IT Staffing & Consulting-bedrijf dat sinds de oprichting in 2011 is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 300 interne en 1000 externe medewerkers. Ontdek hoe Vibe Group samen met FranklinCovey het bestaande trainings- en ontwikkelingsprogramma heeft opgeschaald om deze snelle groei te ondersteunen.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen