86.86.165.71

FranklinCovey Microlearning

Bijblijven in een snel veranderende wereld

Het is niet langer voldoende dat je mensen alleen maar goed zijn in hun primaire taken. Ze hebben ook de persoonlijke en professionele vaardigheden nodig om effectieve leiders en individuen te worden, een winnende cultuur op te bouwen en baanbrekende resultaten te behalen. Wanneer je medewerkers deze vaardigheden ontwikkelen, zullen ze het verschil maken in het succes van je organisatie.

Het is essentieel dat medewerkers de mogelijkheid hebben om de ontwikkeling van deze vaardigheden in hun overvolle agenda in te passen.

Gratis gids

7 manieren om meer te halen uit 1-op-1’s met je manager

Gebruik deze tool om iedereen binnen je organisatie te helpen meer uit hun 1-op-1’s te halen.

Gratis gids

5 vragen ter voorbereiding op meer productieve vergaderingen

We kennen allemaal de kwelling van saaie, ongeorganiseerde en ronduit nutteloze vergaderingen. Als je alle kosten van onproductieve meetings voor je organisatie berekent, loopt het al snel op. Om vergaderingen productiever te maken, is een beetje voorbereiding al heel efficiënt.

Wat ons anders maakt

Relevant

FranklinCovey Microlearning is ontwikkeld met de deelnemer in gedachten en biedt actuele content om de uitdagingen aan te gaan die leiders en medewerkers dagelijks ervaren. Onze gebruiksvriendelijke, informele stijl maakt zelfs de meest uitdagende onderwerpen behapbaar.

Actiegericht

Praktische hulpmiddelen, zoals stap-voor-stap instructies, werkbladen en voorbeeldscripts, maken het gemakkelijk voor deelnemers op alle niveaus om nieuw, effectief gedrag te integreren in hun dagelijkse werk.

Snel

Omdat FranklinCovey Microlearning een snel te gebruiken hulpmiddel is, kunnen deelnemers ook snel vaardigheden ontwikkelen en problemen oplossen, om vervolgens weer verder gaan met het behalen van hun doelen.

Korte en krachtige leerstof voor het verbeteren en ondersteunen van prestaties

FranklinCovey Microlearning fungeert als een virtuele mentor die regelmatig korte en krachtige leerstof aanbiedt op de gebieden die er het meest toe doen.

FranklinCovey Microlearning maakt onderscheid per rol – leider of medewerker – om ervoor te zorgen dat deelnemers op maat gemaakte, relevante inhoud ontvangen voor hun meest dringende behoeften en interesses.

Voordelen:

  • Een boeiende wekelijkse nieuwsbrief – een voor leiders en een voor medewerkers.
  • Een uitgebreide bibliotheek met bijna 2.000 video’s, artikelen en tools.
  • Meer dan 80 on-demand micromodules – voorgeprogrammeerde zelfstudiemodules van drie weken.
  • Verbeteringstrajecten die volgen op live en on-demand trainingen.
  • De website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik zodat gebruikers vanaf elk apparaat toegang hebben.
  • De website wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe, actuele content.

FranklinCovey-content in verschillende modaliteiten

Dit programma is beschikbaar in de FranklinCovey All Access Pass. Met de All Access Pass heb je altijd en overal toegang tot onze programma’s en toonaangevende content.

Live-online

Virtuele werksessies die vanaf elke locatie kunnen worden gevolgd.

Klassikaal

Werksessies op locatie die worden gegeven door onze deskundige trainers, coaches en consultants.

On-demand

Je medewerkers hebben altijd en overal toegang tot onze programma’s en oplossingen.

Klantverhalen

Orbitz

Leren en werken helpt eerstelijns managers om een hoger niveau te bereiken.

Uit het wereldwijde medewerkersonderzoek van Orbitz kwam naar voren dat er behoefte was aan mogelijkheden voor carrièreontwikkeling. In reactie hierop richtte Orbitz zich op de ontwikkeling van hun eerstelijns managers. Ontdek hoe managers Microlearning hebben gebruikt om teamleden effectiever te coachen, te motiveren en te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Informatica

Hoe de ontwikkeling van nieuwe leiders tot een concurrentievoordeel leidt.

In een sector waar de strijd om toptalenten steeds heviger wordt, ging Informatica op zoek naar een effectieve eLearning-oplossing voor zijn nieuwe en eerstelijns leiders. Ontdek hoe hun leiders dankzij de hoogwaardige content en wekelijkse nieuwsbrief van Microlearning een concurrentievoordeel hebben behaald.

Groupon

Effectieve managers als middel om de medewerkersbetrokkenheid te vergroten.

Groupon was op zoek naar een oplossing waarmee ineffectieve leiders essentiële leiderschapsvaardigheden konden ontwikkelen. Ontdek hoe Microlearning heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van hun leiders waardoor de medewerkersbetrokkenheid is toegenomen.

Vibe Group

Schaalbaar trainings- en ontwikkelprogramma

Vibe Group is een snelgroeiend IT Staffing & Consulting-bedrijf dat sinds de oprichting in 2011 is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 300 interne en 1000 externe medewerkers. Ontdek hoe Vibe Group samen met FranklinCovey het bestaande trainings- en ontwikkelingsprogramma heeft opgeschaald om deze snelle groei te ondersteunen.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen