De 4 disciplines van uitvoering

Een eenvoudige, herhaalbare formule voor het uitvoeren van je belangrijkste prioriteiten

Jaarlijks investeren organisaties meer dan 30 miljard dollar in de ontwikkeling van strategische initiatieven. Meer dan 80% van deze initiatieven mislukt. De 4 disciplines van uitvoering van FranklinCovey biedt een kader dat organisaties helpt om strategische doelen te bereiken door een sterke prestatiecultuur te creëren.

Gratis gids

Een positieve impact op de bedrijfsresultaten: Help medewerkers zich te ontwikkelen tot toppresteerders

Door de middengroep te verschuiven, kun je de prestaties van je organisatie aanzienlijk verbeteren. Breng deze verschuiving tot stand binnen je organisatie.

Gratis gids

Strategische doelen uitvoeren en baanbrekende resultaten creëren

Pas deze bewezen principes toe en behaal keer op keer baanbrekende resultaten.

De 4 disciplines van uitvoering in een notendop

1

Discipline 1: Focus op een waanzinnig belangrijk doel

Dit is de discipline van focus. Uitzonderlijke uitvoering start met het verkleinen van de focus; duidelijk vaststellen wat er moet gebeuren. Anders doet niets van wat je bereikt er echt toe.

Discipline 1
2

Discipline 2: Werk met gedragsmetingen

Dit is de discipline van de hefboomwerking. 20% van je activiteiten zorgt voor 80% van je resultaten; richt jij je op de juiste activiteiten? Deze discipline is gebaseerd op het principe dat niet alle activiteiten hetzelfde opleveren. Kies de activiteiten die de grootste hefboomwerking hebben.

Discipline 2
3

Discipline 3: Houd een motiverend scorebord bij

Dit is de discipline van betrokkenheid. Mensen en teams spelen anders wanneer ze de score bijhouden, en het juiste soort scorebord motiveert de spelers om te winnen.

Discipline 3
4

Discipline 4: Creëer een ritme van verantwoording

Dit is de discipline van verantwoording. Elk team voert een eenvoudig, wekelijks proces uit waarin de successen worden gevierd, fouten worden geanalyseerd en de koers wordt bijgesteld indien dat nodig is. Hiermee wordt het ultieme prestatiemanagementsysteem tot stand gebracht.

Discipline 4

De 4 disciplines van uitvoering in je organisatie integreren

Klantverhalen

Whirlpool

Verbeterde salesperformance

Whirlpool was op zoek naar een bewezen methode om de productiviteit van zijn verkoopmedewerkers te vergroten. Ontdek hoe De 4 disciplines van uitvoering hen heeft geholpen hun focus te verkleinen naar verkoop en gerichte acties en hoe dit al in de eerste 90 dagen leidde tot een omzetstijging van 5,7 miljoen dollar.

Alamo Colleges

Focus op betrokkenheid van studenten

Alamo Community Colleges heeft zich gericht op het betrokken houden van studenten om hen te stimuleren hun opleiding met succes af te ronden. Ontdek hoe dit ertoe leidde dat het aantal afgestudeerden in slechts 8 maanden met 17% toenam en het oorspronkelijke doel ruimschoots werd overtroffen.

Dekalb Medical Center

Verbeterde patiënttevredenheid

Dekalb Medical Center gebruikte De 4 disciplines van uitvoering om baanbrekende resultaten te behalen op het gebied van patiënttevredenheid. Ontdek hoe ze zich als een van de slechtst scorende ziekenhuizen in het land hebben ontwikkeld tot een ziekenhuis met een van de hoogste patiënttevredenheidsscores.

Marriott

De beste prestaties ooit

In onzekere tijden wordt de vrijetijdssector vaak het hardst getroffen. Ontdek hoe Marriott ervoor zorgt dat medewerkers zich – ondanks de onrust in de sector – blijven inzetten voor en zich betrokken voelen bij de belangrijkste doelen.

We helpen je graag. Vraag een demo aan.

Demo aanvragen