Leid jezelf

Leiders die uitblinken in persoonlijk leiderschap helpen de bedrijfsresultaten verbeteren en de cultuur van hun organisatie transformeren.

Help je leiders om zichzelf effectief te leiden

Het succes van elke teamleider begint bij het succesvol leiden van zichzelf. Persoonlijk leiderschap betekent dat je je bewust bent van je sterke punten en beweegredenen en je tijd en energie aan de belangrijkste doelen besteedt. Effectieve leiders weten hoe ze het beste in zichzelf naar boven kunnen halen en geven het goede voorbeeld aan teams en collega’s.

Persoonlijk leiderschap begint met zelfbewustzijn. Dit helpt leiders om haalbare en betekenisvolle doelen te stellen, zichzelf verantwoordelijk te houden voor de voortgang van deze doelen en om veerkrachtig om te gaan met uitdagingen en conflicten. Daarnaast helpt dit inzicht leiders om hun tijd en energie effectief te managen, zodat ze teams effectief kunnen ondersteunen zonder zichzelf op te branden.

Elke leider in je organisatie heeft unieke, sterke punten en verbeterpunten op het gebied van leiderschap. Met onze bewezen programma’s en oplossingen gebaseerd op tijdloze principes, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie bied je leiders de benodigde middelen en inzichten om krachtige, persoonlijke leiderschapsstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren.

Belangrijkste vaardigheden voor persoonlijk leiderschap

Effectieve leiders zijn zelfbewust, zien uitdagingen als kansen om te groeien en weten hoe ze effectief hun tijd, energie en doelen managen om de beste resultaten te behalen.

Zelfbewustzijn

Begrijp je sterke en zwakke punten en de impact die je hebt op anderen

Groeimindset

Gebruik tegenslagen, uitdagingen en constructieve feedback om te groeien

Timemanagement

Richt je tijd, energie en inspanningen op de belangrijkste taken

Energiebeheer

Besteed aandacht aan je fysieke en mentale welzijn om consistent te kunnen presteren

Gratis gids

Maak de mentale sprong naar leiderschap

Help eerstelijns leiders om met succes de stap te zetten van individuele bijdrager naar teamleider.

Gratis webinar

De 7 eigenschappen van effectief leiderschap

Ontdek hoe de 7 eigenschappen persoonlijke leiderschapsstrategieën ondersteunen met doelbewust zelfbewustzijn, verantwoorde besluitvorming en samenwerking.

Klantverhalen

Wereldwijde voedselproducent

Groei stimuleren door de ontwikkeling van medewerkers

Een wereldwijde voedselproducent focust zich op de ontwikkeling van zijn medewerkers om de groei in meerdere markten te stimuleren. Dankzij het programma De 7 eigenschappen van effectief leiderschap blijven medewerkers zichzelf continu uitdagen en ligt het bedrijf op koers om de beoogde groeidoelstelling te bereiken.

Mississippi Power

Een cultuur van leiderschap en effectiviteit creëren

Door de liberalisering van de energiesector en de enorme gevolgen die dit had voor de dienstverlening, kwam Mississippi Power voor een ingrijpende organisatorische verandering te staan. Ontdek hoe Mississippi Power De 7 eigenschappen van effectief leiderschap heeft gebruikt om binnen de gehele organisatie een cultuur van leiderschap en effectiviteit te creëren.

X-FAB

Teamleden, teams en leiders helpen om succesvol te zijn

X-FAB, ’s werelds grootste producent van analoge en mixed-signal halfgeleiders, wilde een gemeenschappelijke taal binnen het bedrijf creëren om de samenwerking te verbeteren. Ontdek hoe X-FAB De 7 eigenschappen van effectief leiderschap heeft gebruikt om de persoonlijke productiviteit te verbeteren en de focus te leggen op het einddoel.

Birchwood Automotive Group

De kloof tussen planning en uitvoering overbruggen

Birchwood Automotive Group gebruikte De 7 eigenschappen van effectief leiderschap om een gemeenschappelijke taal en cultuur te creëren. Dit heeft ertoe geleid dat de winstgevendheid aanzienlijk is toegenomen.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Karakter en integriteit ontwikkelen

 • 01 InSights

  De wortels van effectiviteit

  Effectiviteit is geworteld in karakter en principes. Het is een proces van groei en ontwikkeling van binnenuit. 

  Duur: 15 minuten

 • 02 Live-online

  De 7 eigenschappen van effectief leiderschap: Signature editie 4.0

  Mensen kunnen alleen duurzame en blijvende resultaten behalen wanneer ze effectief leidinggeven aan zichzelf, met anderen samenwerken en hen beïnvloeden en inspireren, en hun capaciteiten voortdurend verbeteren en ontwikkelen. 

  Duur: 2-3 dagen

 • 03 Excelerators

  Vertrouwen in jezelf

  Verbeter je persoonlijke effectiviteit en productiviteit door vertrouwen te vergroten. Ontdek hoe je de kosten van laag vertrouwen kunt voorkomen, het vertrouwen in jezelf kunt vergroten, het vertrouwen bij anderen indien nodig kunt herstellen en integer kunt handelen. 

  Duur: 30-60 minuten

 • 04 Microlearning

  Zo win je vertrouwen

  Het gezegde luidt dat je vertrouwen moet verdienen. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

  Duur: 5 minuten

 • 05 InSights

  Dagelijkse overwinning op jezelf

  Om optimaal te kunnen presteren op je werk en in je privéleven, moet er sprake zijn van een goede balans. 

  Duur: 15 minuten

Help je leiders slagen met sterke, persoonlijke leiderschapsvaardigheden.

Vraag een demo aan

Demo aanvragen