Over ons

Een organisatie gebouwd op cultuur.

Wie we zijn

FranklinCovey is wereldwijd specialist op het gebied van effectiviteit, of het nu gaat om individuele medewerkers, leidinggevenden of een hele organisatie. We helpen hen om resultaten te behalen waarvoor een gedragsverandering vereist is. Dat doen we vanuit de overtuiging dat iedere persoon, elk team en elke organisatie tot grootse dingen in staat is. Een potentieel dat met juiste paradigma’s, tools, processen en persoonlijke ondersteuning kan worden benut.

Succesvolle organisaties blinken uit op drie niveaus: individuele bijdragen, leiderschap en strategische resultaten. Wij helpen onze klanten om op elk van deze drie niveaus te excelleren. Hiervoor is meer nodig dan de overdracht van kennis alleen. Vertrouw op FranklinCovey als de doelen van jouw organisatie een duurzame gedragsverandering vereisen.

Om het succes van onze klanten te garanderen, bieden we de beste programma’s en oplossingen, de meeste flexibiliteit in trainingsvormen en een wereldwijd bereik. Onze programma’s zijn vernieuwend, toekomstgericht en gebaseerd op thought leadership. Met FranklinCovey kies je voor een partner die de behoeften van je organisatie begrijpt en respecteert. Je krijgt toegang tot unieke programma’s die je organisatie helpen om de gewenste resultaten te bereiken.

Onze zes expertisegebieden:

 1. 01
  Leiderschap

  Creëer inspirerend leiderschap op elk niveau.

 2. 02
  Uitvoering

  Voer nieuwe strategieën uit te midden van de dagelijkse werkzaamheden.

 3. 03
  Productiviteit

  Ontwikkel de vaardigheden besluitvaardigheid, focus en verdeling van energie.

 4. 04
  Vertrouwen

  Vergroot het vertrouwen en zet dit in om kosten te verlagen en resultaten te verbeteren.

 5. 05
  Sales performance

  Transformeer de relatie tussen verkoper en koper. Beide partijen moeten winnen.

 6. 06
  Klantenloyaliteit

  Wil je de loyaliteit van klanten vergroten? Elk contactmoment telt.

FranklinCovey Benelux hoofdkantoor in Amersfoort

Benelux

FranklinCovey Benelux heeft vestigingen in Amersfoort, Mechelen en Luxemburg. Vanuit deze vestigingen helpt ons team kleine en grote, openbare en particuliere, internationale en lokale klanten om resultaten te bereiken die een gedragsverandering vereisen. Ben je benieuwd wat FranklinCovey voor jou kan betekenen?

Onze waarden

Wij geloven dat cultuur je ultieme concurrentievoordeel is. Het is namelijk ook ons ultieme concurrentievoordeel. Onze organisatiecultuur is een van de redenen waarom mensen kiezen voor een carrière bij FranklinCovey Benelux en waarom klanten langdurig met ons samenwerken. Onze cultuur is gebaseerd op drie kernwaarden: vertrouwen, betekenis en groei.

 1. 01
  Vertrouwen

  Vertrouwen is niet alleen van invloed op interne en externe relaties, maar ook op de resultaten die er worden behaald. Wij creëren daarom van binnenuit een cultuur met een hoge mate van vertrouwen. Door te investeren zowel karakter als vaardigheden, vergroten we dagelijks onze betrouwbaarheid. Andersom dragen we ons vertrouwen uit naar onze collega’s, leveranciers en klanten.

 2. 02
  Betekenis

  We zijn een doelgerichte organisatie. Ons doel is een positieve impact hebben op mensen en organisaties. Elke collega draagt bij aan dit doel door betekenisvolle waarde te creëren.

 3. 03
  Groei

  We proberen elke dag te groeien, zodat we anderen kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit doen we door zowel formeel als informeel te leren van onze ervaringen en van elkaar. Uiteraard passen we onze programma’s, tools, methodieken en oplossingen ook in onze eigen organisatie toe.

Streven naar diversiteit, gelijkheid en inclusie

Wij streven naar een inclusieve cultuur en investeren in gelijkheid. Dat doen we omdat we diversiteit belangrijk vinden. Met meer dan 2000 collega’s verspreid over ruim 150 landen is het van essentieel belang dat FranklinCovey een afspiegeling vormt van de mensen en organisaties die we ondersteunen. Alleen dan kunnen we de behoeften van onze klanten écht begrijpen.

Diversiteit
Diversiteit leidt bewezen tot sterkere teams, een sterkere cultuur en betere prestaties. In ons wervings- en selectieproces zoeken we dan ook actief naar kandidaten met verschillende achtergronden, ideeën en standpunten. We sluiten niemand uit op basis van geslacht, ras, etniciteit, leeftijd, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, handicap, religie, sociaaleconomische of culturele achtergrond, of op basis van ervaringen en interesses. Zo creëren we een zo divers mogelijke organisatie.

Gelijkheid
We zijn ervan overtuigd dat mensen het van nature in zich hebben om grootse dingen te doen. We stimuleren een cultuur van openheid waarin onze mensen kunnen groeien en kansen krijgen om zichzelf en hun carrière te ontwikkelen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar manieren om mogelijke barrières weg te nemen, zodat onze mensen hun volledig potentieel kunnen benutten.

Inclusie
We willen dat elke collega binnen FranklinCovey zich gerespecteerd, opgenomen en gewaardeerd voelt. We behandelen iedereen met wie we werken als een echte partner en proberen hun unieke ideeën en behoeften te begrijpen.

Met onze programma’s ondersteunen we ook onze klanten bij hun initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Waarom samenwerken met FranklinCovey?

Waarom kiezen onze klanten voor ons? Klanten vertrouwen op FranklinCovey onder andere vanwege onze:

 1. 01
  Resultaten

  FranklinCovey helpt klanten om resultaten te behalen die een gedragsverandering vereisen. Onze oplossingen hebben invloed op specifieke KPI’s zoals salesperformance, kostenbesparingen, medewerkersbetrokkenheid, omzet en klantloyaliteit.

 2. 02
  Programma’s van wereldklasse

  FranklinCovey biedt de beste programma’s en oplossingen voor de meest complexe uitdaging waarmee organisaties te maken hebben: succesvolle gedragsverandering. Onze programma’s zijn gebaseerd op een fundament van bewezen basisprincipes, praktijkervaring en onderzoek in samenwerking met universiteiten en onderzoeksinstituten wereldwijd.

 3. 03
  Flexibiliteit

  De programma’s van FranklinCovey zijn beschikbaar als live, live online of on demand oplossing.

 4. 04
  Wereldwijde aanwezigheid

  FranklinCovey helpt klanten in meer dan 150 landen. Onze oplossingen en programma’s zijn vertaald in meer dan 30 talen.

 5. 05
  All Access Pass

  Met de All Access Pass hebben onze klanten toegang tot alle programma’s en oplossingen van FranklinCovey. De All Access Pass is een financieel aantrekkelijke oplossing voor klanten die op zoek zijn naar flexibiliteit en de mogelijkheid om de content af te stemmen op de specifieke behoeften van hun organisatie.

FranklinCovey | Leader in Me

FranklinCovey in het onderwijs: Leader in Me

Met het programma Leader in Me is onze divisie FranklinCovey in het onderwijs uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van leiderschapsprogramma’s en transformatieprocessen wereldwijd. De programma’s, boeken en oplossingen van FranklinCovey worden gebruikt op duizenden basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten in meer dan 50 landen. Neem voor meer informatie contact op met CPS.

blijf op de hoogte

Wil je maandelijks inspirerende content ontvangen?

ja, inspireer mij!