Over ons

Een organisatie gebouwd op cultuur.

About Us | FranklinCovey Benelux
Wie we zijn

FranklinCovey is wereldwijd specialist op het gebied van persoonlijke, leiderschaps- en organisatie-effectiviteit. We helpen organisaties om resultaten te behalen die een gedragsverandering vereisen. We zijn ervan overtuigd dat elk individu, elk team en elke organisatie tot grootse dingen in staat is en dat dit potentieel met de juiste paradigma’s, tools, processen en persoonlijke ondersteuning kan worden benut.

Succesvolle organisaties richten zich op drie gebieden: individuele bijdragen, leiderschap en strategische resultaten. Wij helpen onze klanten om op elk van deze drie essentiële gebieden te excelleren en hiervoor is meer nodig dan alleen de overdracht van kennis. Vertrouw daarom op FranklinCovey wanneer jullie doelen een blijvende gedragsverandering vereisen.

Om het succes van onze klanten te garanderen, bieden we de beste programma’s en oplossingen, de meeste flexibiliteit in trainingsvormen en een wereldwijd bereik. Onze programma’s zijn vernieuwend en toekomstgericht en gebaseerd op thought leadership. Wanneer je kiest voor FranklinCovey, kies je voor een partner die de behoeften van jouw organisatie begrijpt en hierop inspeelt. Je hebt toegang tot unieke programma’s die jullie helpen om de gewenste resultaten te bereiken.

Onze zes expertisegebieden:

 1. 01
  Leiderschap

  Creëer inspirerend leiderschap op elk niveau.

 2. 02
  Uitvoering

  Voer strategieën uit te midden van de wervelwind van dagelijkse werkzaamheden.

 3. 03
  Productiviteit

  Ontwikkel de vaardigheden besluitvaardigheid, aandacht (focus) en verdeling van energie.

 4. 04
  Vertrouwen

  Gebruik vertrouwen om kosten te verlagen en resultaten te verbeteren.

 5. 05
  Sales performance

  Transformeer de relatie tussen koper en verkoper.

 6. 06
  Klantenloyaliteit

  Elk moment telt bij het creëren van een loyale klant.

FranklinCovey Benelux | Contact Us

Benelux

FranklinCovey Benelux heeft vestigingen in Amersfoort, Mechelen en Luxemburg. Vanuit deze vestigingen helpt ons team kleine en grote, openbare en particuliere, en internationale en lokale klanten om resultaten te bereiken die een gedragsverandering vereisen. Ben je benieuwd wat FranklinCovey voor jou kan betekenen?

Onze waarden

We geloven dat cultuur je ultieme concurrentievoordeel is. Het is namelijk ook ons ultieme concurrentievoordeel. Onze cultuur is een van de redenen waarom mensen kiezen voor een carrière bij FranklinCovey Benelux en waarom klanten kiezen voor een samenwerkingsverband voor de lange termijn. Onze cultuur is gebaseerd op drie kernwaarden: vertrouwen, betekenis en groei.

FranklinCovey Benelux | Our Values
 1. 01
  Vertrouwen

  Vertrouwen is van invloed op elke interactie, zowel intern als extern, en op resultaten. We creëren van binnenuit een cultuur waarin veel vertrouwen heerst. Dit betekent dat we dagelijks onze geloofwaardigheid versterken door te investeren in zowel karakter als competenties. Daarnaast dragen we vertrouwen uit naar onze collega’s, leveranciers en klanten.

 2. 02
  Betekenis

  We zijn een doelgerichte organisatie. Ons doel is om een positieve impact te hebben op mensen en organisaties. Elke collega draagt bij aan dit doel door betekenisvolle waarde te creëren.

 3. 03
  Groei

  We proberen elke dag te groeien, zodat we anderen kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit doen we door zowel formeel als informeel te leren van onze ervaringen en van elkaar. Uiteraard passen we onze programma’s, tools, methodieken en oplossingen ook in onze eigen organisatie toe.

Ons streven naar diversiteit, gelijkheid en inclusie

Wij willen organisaties overal ter wereld helpen resultaten te behalen die een gedragsverandering vereisen. Daarom stimuleren we diversiteit binnen onze gehele organisatie en bij onze partners. We streven naar een inclusieve cultuur en investeren in gelijkheid binnen onze organisatie. Met meer dan 2000 collega’s verspreid over meer dan 150 landen is het van essentieel belang dat FranklinCovey een afspiegeling vormt van de mensen en organisaties die we helpen. Alleen dan kunnen we de behoeften van onze klanten écht begrijpen.

Diversiteit
We weten dat diversiteit leidt tot sterkere teams, een sterkere cultuur en betere prestaties. In ons wervings- en selectieproces zoeken we dan ook actief naar kandidaten met verschillende achtergronden, ideeën en standpunten. We sluiten niemand uit op basis van geslacht, ras, etniciteit, leeftijd, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, handicap, religie of sociaaleconomische of culturele achtergrond, of op basis van ervaringen en interesses. Zo creëren we een zo divers mogelijke organisatie.

Gelijkheid
We zijn ervan overtuigd dat mensen van nature in staat zijn om grootse dingen te doen. We stimuleren een cultuur van openheid waarin onze mensen kunnen groeien en kansen krijgen om zichzelf en hun carrière te ontwikkelen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar manieren om mogelijke barrières weg te nemen, zodat onze mensen hun volledig potentieel kunnen benutten. 

Inclusie
We willen dat elke collega binnen FranklinCovey zich gerespecteerd, opgenomen en gewaardeerd voelt. We behandelen iedereen met wie we werken als een echte partner en proberen hun unieke ideeën en behoeften te begrijpen.

Met onze programma’s helpen we klanten elke dag bij hun initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Waarom samenwerken met FranklinCovey?

Waarom kiezen onze klanten voor ons? Klanten vertrouwen op FranklinCovey onder andere vanwege onze:

 1. 01
  Resultaten

  FranklinCovey helpt klanten om resultaten te behalen die een gedragsverandering vereisen. Onze oplossingen hebben invloed op specifieke KPI’s zoals salesperformance, kostenbesparingen, medewerkersbetrokkenheid, omzet en klantloyaliteit.

 2. 02
  Programma’s van wereldklasse

  FranklinCovey biedt de beste programma’s en oplossingen voor de lastigste uitdaging waar organisaties mee te maken hebben: succesvolle gedragsveranderingen. Onze programma’s zijn gebaseerd op een fundament van principes, bewezen praktijkervaring en onderzoek in samenwerking met universiteiten en onderzoeksinstituten wereldwijd.

 3. 03
  Flexibiliteit

  De programma’s van FranklinCovey zijn beschikbaar als live, live online of on-demandoplossing.

 4. 04
  Wereldwijde aanwezigheid

  FranklinCovey helpt klanten in meer dan 150 landen. Onze oplossingen en programma’s zijn vertaald in meer dan 30 talen.

 5. 05
  All Access Pass

  Met de FranklinCovey All Access Pass hebben onze klanten toegang tot alle programma’s en oplossingen van FranklinCovey. Onze All Access Pass is een financieel aantrekkelijke oplossing voor klanten die op zoek zijn naar flexibiliteit en de mogelijkheid om content af te stemmen op hun bedrijfsbehoeften.

FranklinCovey | Leader in Me

FranklinCovey in het onderwijs: Leader in Me

Met het programma Leader in Me, FranklinCovey in het onderwijs, is een onderdeel van FranklinCovey, uitgegroeid tot een toonaangevende en een van de meest gekozen aanbieders van leiderschapsprogramma’s en transformatieprocessen wereldwijd. De programma’s, boeken en oplossingen van FranklinCovey worden gebruikt op duizenden openbare en particuliere basisscholen, middelbare scholen, hogescho-len, universiteiten en andere onderwijsinstellingen in meer dan 50 landen. Neem voor meer informatie over FranklinCovey in het onderwijs en het programma Leader in Me contact op met CPS.

blijf op de hoogte

Wil je maandelijks inspirerende content ontvangen?

ja, inspireer mij!