Bevorder inclusiviteit

Help je medewerkers om een inclusieve cultuur te creëren.

Help iedereen bij te dragen aan een inclusieve omgeving

Ieder van ons speelt een belangrijke rol in het creëren van een inclusieve werkplek. Hoewel beleid en initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie belangrijk zijn, zijn het de gedachten, acties en persoonlijke biases van mensen die uiteindelijk de cultuur op de werkplek vormen.

Het aanpakken van bias kan ongemakkelijk voelen, maar een veilige omgeving maakt het makkelijker voor mensen om hun bias te herkennen en hun gedrag te veranderen. Wanneer medewerkers hun eigen biases aanpakken, anderen eerlijk behandelen, openstaan voor verschillende inzichten en voorkeuren, en nieuwsgierig zijn naar en empathie tonen voor hun collega’s, ontstaat er een omgeving waarin iedereen de beste prestaties kan en durft te leveren.

Op het gebied van inclusiviteit zijn we nooit uitgeleerd: er is altijd ruimte voor verbetering. Met onze bewezen programma’s en oplossingen gebaseerd op tijdloze principes, deskundige ondersteuning en innovatieve technologie help je je teams om inclusief gedrag te ontwikkelen en bij te dragen aan een inclusieve werkplek.

Belangrijkste vaardigheden voor het bevorderen van inclusiviteit

Om inclusiviteit te bevorderen op het werk, op school of in je buurt is het belangrijk dat je bias herkent en aanpakt, openstaat voor verschillende standpunten en iedereen het gevoel geeft dat ze erbij horen.

Bias herkennen

Herken wanneer bias invloed heeft op ideeën of situaties

Bias beperken

Volg de principes van inclusiviteit bij het uitvoeren van leiderschapstaken zoals werving en selectie, delegeren en feedback geven

Werken met verschillende culturen en achtergronden

Creëer een teamcultuur waarin iedereen zich prettig voelt, ongeacht achtergrond of afkomst

Verbondenheid creëren

Creëer een inclusieve omgeving waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd

Gratis gids

6 manieren om je organisatie inclusiever te maken

Ontdek hoe je bias kunt aanpakken en kunt pleiten voor een open en eerlijke bedrijfscultuur.

Gratis event

Neem deel aan een gratis live online event over het thema diversiteit & inclusie

Ontdek de invloed van bias op de beslissingen en prestaties van medewerkers en leer hoe je bias op de werkplek kunt herkennen en aanpakken.

Klantverhalen

UnitedHealth Group

Nieuwe leiders ontwikkelen in een wereldwijde en inclusieve organisatie

Walter Baumann, verantwoordelijk voor het leiderschapsprogramma van de UnitedHealth Group, deelt zijn ervaring met het gebruik van de All Access Pass om individuele bijdragers en eerstelijnsmanagers wereldwijd te helpen in hun ontwikkeling. Ontdek hoe hij onze programma’s heeft ingezet om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, effectief om te gaan met culturele verschillen en de tevredenheid te verbeteren.

PepsiCo Foods

Empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie

PepsiCo Foods North America was op zoek naar een leiderschapsprogramma dat meeverandert met de ontwikkelingen op leiderschapsgebied. Ze combineerden de programma’s van FranklinCovey in een eigen CORE-leiderschapsprogramma om empathisch leiderschap in alle lagen van de organisatie te ontwikkelen.

Wereldwijd recruitmentbureau

Een cultuur voor wereldwijde groei creëren

Een wereldwijd recruitmentbureau wilde een kader creëren om de organisatiecultuur te versterken. Ontdek hoe zij De 4 essentiële rollen van leiderschap gebruiken om een gemeenschappelijke taal te ontwikkelen, gemeenschappelijke doelen te bepalen en om medewerkers te helpen elkaar beter te leren kennen en begrijpen.

De kracht van het ontwikkelpad

Een blijvende gedragsverandering begint van binnenuit: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit bepaalt hoe je omgaat met en leidinggeeft aan anderen. In onze ontwikkelpaden combineren we onze programma’s en oplossingen met deskundige ondersteuning en innovatieve technologie om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een ontwikkelpad.

Onbewuste bias begrijpen en aanpakken

 • 01 Live-online

  Onbewuste bias: Bias begrijpen om potentieel optimaal te ontwikkelen

  Met onbewuste biases voorkomen onze hersenen overbelasting, maar deze biases kunnen prestaties negatief beïnvloeden en leiden tot slechte besluitvorming. Help leiders en teamleden om bias aan te pakken, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en de prestaties binnen de gehele organisatie verbeteren.

  Duur: 1 dag

 • 02 Microlearning

  7 veelvoorkomende misvattingen over onbewuste bias

  Iedereen heeft biases. Zodra je weet wat jouw bias-valkuilen zijn, kun je specifieke tactieken toepassen om jezelf te corrigeren.

  Duur: 10 minuten

 • 03 Microlearning

  9 tips om goed te luisteren en je beter in te leven in je collega’s

  Een van de meest effectieve manieren om bias aan te pakken, is je verdiepen in anderen en in wat zij belangrijk vinden.

  Duur: 10 minuten

 • 04 10-minutenopdracht

  Kom op voor een goed idee van iemand wiens ideeën vaak over het hoofd worden gezien

  We geloven maar al te graag dat op de werkplek de beste ideeën overwinnen. Maar is dat wel zo?

  Duur: 10 minuten

 • 05 Excelerators

  Relatievertrouwen

  Creëer vertrouwen binnen je team en verbeter de bedrijfsresultaten. Ontdek hoe je tegelijkertijd conflicten oplost, anderen ondersteunt, zakelijke relaties verbetert en producten sneller op de markt brengt.

  Duur: 30-60 minuten

Help iedereen bij te dragen aan een inclusieve werkplek.

Vraag een demo aan

Demo aanvragen