De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit

Duur

2 sessies van 3,5 uur; van 9:00 tot 12:30 uur + follow up van 2 uur.

Taal

Nederlands

Locatie

Online

Prijs

€ 475,00 ex. BTW

Leer je aandacht, energie en beslissingen te managen

Het uitstekende werk dat je op kantoor levert, kan in het gedrang komen als je het thuis moet uitvoeren. Als je niet meer weet waar te beginnen en als de frustratie toeslaat, hoe kun je dan nog effectief thuiswerken? Dit programma geeft je veel praktische inzichten uit de neuropsychologie die je kunt gebruiken om je werk van de hoogste kwaliteit te voorzien, je gezin de aandacht te geven die het verdient en om goed voor jezelf te zorgen. 

Als we tussen alle afleidingen door aandacht besteden aan de belangrijkste zaken, kunnen we de kansen en technologieën van vandaag benutten en tot innovaties komen. Het verschil tussen falen en succes bestaat in ons vermogen om verstandige keuzes te maken. Dit programma is gebaseerd op wetenschap en jarenlange ervaring en zal je productiever maken, in staat stellen betere resultaten te behalen en meer werk/privé balans te ervaren.

Na afronding van deze workshop zul je beginnen met het maken van de juiste keuzes bij het plannen van je dag, week en leven, door je taken af te stemmen op je belangrijkste doelen. Je zult je niet langer bedolven voelen, maar buitengewoon productief worden. 


De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit

 1. Doe wat belangrijk is, reageer niet op wat dringend is
  In de wereld van vandaag zijn er zo veel manieren om je tijd en energie te besteden. Benader elke dag met een ‘belangrijkheidsmentaliteit’ en identificeer en elimineer die activiteiten die je afleiden van het bereiken van de doelen die het belangrijkst zijn voor jou en je organisatie.
 2. Ga voor buitengewoon, neem geen genoegen met gewoon
  Het duidelijk definiëren van de belangrijkste doelen in je professionele en persoonlijke leven geeft de richting en motivatie die nodig zijn om buitengewone resultaten te bereiken. Bepaal de buitengewone resultaten voor jouw rollen en gebruik deze bij het maken van je dagelijkse beslissingen.
 3. Plan de ‘Big Rocks’, sorteer geen grind
  Het consequent plannen van activiteiten rondom je belangrijkste doelen, creëert een patroon van focus en succes. Maak wekelijkse en dagelijkse plannen die buitengewone resultaten zullen opleveren.
 4. Beheers je technologie, laat technologie jou niet beheersen
  Het opzetten van betrouwbare processen is essentieel voor het vermogen om te focussen. Hanteer regels om het gebruik van platforms zoals Microsoft Outlook® te maximaliseren bij het opbouwen van een betrouwbaar persoonlijk informatiesysteem.
 5. Versterk je vitaliteit, voorkom een burn-out
  Vernieuw jezelf constant en consequent, dat zorgt ervoor dat er gedurende de dag voldoende energie zal zijn om te focussen op belangrijke activiteiten. Maak een plan dat de mentale, fysieke, emotionele en spirituele energie van je lichaam zal versterken.

Wat kun je verwachten?

Inhoud van het programma

Deze workshop bestaat uit twee live-online sessies van een halve dag, verdeeld over twee dagen.

Wat gaat het je opleveren?

 • Leer effectief werken in een hybride werkomgeving 
  Identificeer de problemen met hybride werk waardoor je je overweldigd en emotioneel voelt en ontdek wat je kunt doen om controle te krijgen over de kwaliteit van je werk, je privétijd en je zelfzorg. 
 • Geef prioriteit aan kwaliteit door het maken van belangrijke beslissingen
  Zolang je niet weet wat belangrijk is lijkt alles belangrijk. Productiviteit gaat niet over meer doen in minder tijd, maar over de juiste dingen doen. Leer hoe je prioriteit geeft aan dat wat de meeste waarde biedt voor je persoonlijke en professionele successen.
 • Focus je aandacht
  Leer om je eigen ruimte te creëren, je spullen te organiseren en effectief te werken door middel van een wekelijkse / dagelijkse planning … te midden van de vele afleidingen thuis.
 • Beheer je energie om de kwaliteit van je leven te verbeteren
  Identificeer je energie-slurpers en je bewezen successen om het beste te kunnen geven aan jezelf, je familie, en je collega’s.
 • Plan je succes 
  Bepaal twee of drie dingen die je kunt doen om gefocust te blijven, productief te zijn en het momentum te behouden op alle belangrijke gebieden terwijl je werkt in een hybride setting. 

Wat krijg je nog meer?  

 • Werkboek
 • 360-graden assessment
 • Technische handleiding voor Microsoft Outlook 
 • 5-Weekse Quickstart 

Voor wie is deze workshop?  

Deze snelle en interactieve workshop is niet alleen voor het nieuwbakken hybride teamlid, maar voor alle business professionals op ieder niveau van de organisatie die tools zoeken om hun productiviteit te maximaliseren en buitengewone resultaten willen behalen in een veranderde werkomgeving. 


We helpen je graag.

Demo aanvragen