Bedrijfsresultaten

Resultaten behalen waar ander gedrag voor nodig is.  

FranklinCovey Business Outcomes Solutions

Hoe we helpen

Wij helpen organisaties wereldwijd om resultaten te behalen waar ander gedrag voor nodig is. We zien dat organisaties en ieder mens het potentieel heeft om geweldige resulaten te behalen. Met de juiste methodes, principes, frameworks en content stellen we hele organisaties in staat om dat potentieel om te zetten in concrete resultaten. We werken aan het verhogen van bedrijfsresultaten op vier gebieden:

 1. 01
  Strategie uitvoering

  Van strategisch initiatief naar succesvolle implementatie door alle medewerkers binnen de organisatie.

 2. 02
  Sales performance

  Meer sales resultaat door sales professionals te leren vanuit vertrouwen klanten echt te helpen waarde te creëren.

 3. 03
  Klantloyaliteit

  Meetbaar verhogen van de klanttevredenheid (NPS) door teams die dagelijks met klanten werken.

 4. 04
  Innovatie

  Voorspelbaar succesvol innoveren door de job to be done van je klanten echt te begrijpen.

Zeventig procent van strategisch falen is te wijten aan leiders die te weinig aandacht besteden aan de uitvoering. Het is zelden een gebrek aan verstand of visie. Ram Charan, Execution

Onze aanpak

Hoe kan je als manager de prestatie van de organisatie vergroten?

We zien drie manieren om dat te doen; besluiten nemen, processen optimaliseren of ander gedrag vragen van mensen. In de praktijk zien we dat het gedrag van mensen voor veel managers de grootste uitdaging biedt en hier gaat het dan ook vaak mis. Hoe zorg je dat grote groepen medewerkers beter luisteren naar de klant of iedere week tijd maken voor het nieuwe strategische plan? Hoe zorg je dat medewerkers met motivatie en betrokkenheid werken aan de nieuwe koers van de organisatie, ondanks de dagelijkse drukte?

FranklinCovey is wereldwijd marktleider in het helpen van organisaties bij het behalen van resultaten waar een verandering van gedrag voor nodig is. Wanneer je erin slaagt om succesvol veranderingen in gedrag door te voeren, geeft dit het meest duurzame concurrentievoordeel dat er is.

maak een afspraak met een expert
De strategische samenwerking met onze leerpartner FranklinCovey heeft er voor gezorgd dat onze leiders impact maken in hun teams door vanuit vertrouwen een duidelijke visie, strategie en feedback cultuur te creëren. Ludo Treffers, Head of Learning & Development bij Vibe Group

Veelgestelde vragen over ons aanbod in de categorie Bedrijfsresultaten.

Veelgestelde vragen

Sales resultaten verhogen heeft bij ons prioriteit. Hoe ziet de aanpak van FranklinCovey eruit?

FranklinCovey stelt organisaties in staat om hun salesresultaten meetbaar te verhogen met behulp van het programma Helping Clients Succeed. Salesteams vergroten hun pipeline met de module Filling Your Pipeline. Ze worden beter in het voeren van gesprekken met potentiële klanten en het kwalificeren van verkoopkansen met de module Qualifying Opportunities. En salesteams worden sterker in het sluiten van deals met de module Closing the Sale. Daarnaast bieden we een aantal aanvullende modules op het gebied van sales performance: Onderhandelen, Key Accountmanagement, Strikingly Different en Sales Leadership Basecamp.

______________________________

We zijn een verandering met veel energie en aandacht begonnen, maar nu dreigt het te verzanden in de waan van de dag. Hoe kan FranklinCovey ons helpen?

Wanneer een nieuwe strategie ander gedrag van medewerkers vraagt, zien we in de praktijk dat 80% van die strategieën niet succesvol is. Vaak is de strategie goed doordacht, maar is er te weinig aandacht voor een succesvolle uitvoering. De nieuwe strategie legt het af tegen de waan van de dag en allerlei andere initiatieven. FranklinCovey stelt organisaties in staat om strategieën met succes te implementeren, met de energie en betrokkenheid van de mensen in de organisatie. Dat doen we met behulp van De 4 disciplines van uitvoering. Dit proces draait om het vergroten van focus in de organisatie, het verhogen van betrokkenheid bij nieuwe doelen, het creëren van transparantie en een ritme van verantwoording. De resultaten van dit proces zijn indrukwekkend, niet alleen vanwege het feit dat we meetbare bedrijfsresultaten boeken, maar ook doordat het vertrouwen en de betrokkenheid van medewerkers in de organisatie toeneemt.

______________________________

NPS verhogen is een belangrijke doelstelling bij ons. Hoe helpt FranklinCovey organisaties met het verhogen van de klanttevredenheid?

Hoe verhoog je de klanttevredenheid? En hoe doe je dat op een schaalbare manier? FranklinCovey werkt met veel organisaties aan dit thema om meetbaar de klanttevredenheid, vaak gemeten door middel van de Net Promotor Score (NPS), te verbeteren. Dat doen we onder andere met het programma Leading Customer Loyalty. Dit programma stelt teamleiders van klantenteams in staat om hun medewerkers te trainen en te coachen naar hogere klanttevredenheid. De principes empathie, verantwoordelijkheid en vrijgevigheid staan hierbij centraal. Iedere week zet de teamleider met zijn team stappen om beter te worden in vaardigheden als menselijke connectie maken, luisteren en communiceren met empathie, de echte vraag van de klant naar boven krijgen en verantwoordelijkheid nemen voor de vraag en issues van de klant.

Stel je vraag aan ons